0

Veel ondernemers willen graag duurzaam ondernemen. Ze willen een succesvol bedrijf runnen, maar ze willen ook het kwetsbare milieu beschermen voor de volgende generaties. Het enige probleem van duurzaam ondernemen, is dat veel ondernemers niet weten hoe ze dit moeten doen. Ze weten wel wat duurzaam is en wat niet, maar hebben geen idee hoe ze een duurzame bedrijfsvoering in gang kunnen zetten.

Wil jij ook ondernemen met oog op de toekomst, maar heb je geen idee hoe? Laat dan een MVO-audit uitvoeren door Revaio. Een MVO-audit biedt jou de handvatten om je bedrijf stap voor stap duurzamer te maken.

Wat is een MVO-audit?

Revaio is gespecialiseerd in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij weten niet alleen hoe duurzaam ondernemen eruit moet zien, maar kunnen ondernemers bovendien helpen hun bedrijf duurzamer te maken. De eerste stap die we zetten om jouw bedrijf duurzamer te maken, is het uitvoeren van een MVO-audit.

Een MVO-audit is een checklist die helemaal in het teken staat van duurzaam ondernemen. Met de checklist achterhalen we niet alleen op welke vlakken jouw bedrijf duurzamer kan worden, maar ook aan welke punten je als ondernemer zelf wil werken. Vind je duurzame energie bijvoorbeeld erg belangrijk? Dan komt dit naar voren in de MVO-audit. De audit vertelt ons op welke vlakken jouw bedrijf duurzamer kan worden en hoe dit eruit moet zien. De checklist vormt het uitgangspunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor jouw bedrijf.

Waarom een MVO-audit?

Door een MVO-audit uit te laten voeren, weet je precies op welke vlakken je jouw bedrijf duurzamer kunt maken. Ook kom je erachter welke maatregelen voor duurzaamheid het beste bij jou passen. Wil je bijvoorbeeld niet te veel geld investeren in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan benutten we de MVO kansen die niet te veel geld kosten.

Heb je een wat groter budget, maar wil je dit budget wel in één onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen steken? Dan is dit ook mogelijk. Jij bepaalt zelf welke kansen uit de MVO-audit je graag mee wil nemen in jouw nieuwe bedrijfsvoering. Wij helpen je deze kansen inderdaad te benutten, door de juiste MVO maatregelen te nemen binnen je bedrijf.

Na het uitvoeren van de MVO-audit

Revaio maakt niet alleen een MVO-audit voor je bedrijf, maar helpt ook veranderingen op poten te zetten. Samen met jou bedenken we duurzame en innovatieve oplossingen om duurzamer te ondernemen. Ook voeren we deze, uiteraard in samenwerking met jou en al je medewerkers, door in je bedrijf.

Als je alle duurzame en innovatieve oplossingen in je bedrijf hebt geïmplementeerd, zijn we nog niet klaar. Nu kun je er namelijk nog voor kiezen om jouw nieuwe bedrijfsvoering openbaar te maken, door je duurzame en innovatieve oplossingen te communiceren naar al je stakeholders. Wij helpen je om jouw stakeholders te betrekken in jouw duurzame bedrijfsbeleid, om echt duurzame relaties op te bouwen.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de MVO-audit van Revaio? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag. Ook als je op de korte termijn wil starten met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en daarom een MVO-audit uit wil laten voeren, kun je contact met ons opnemen. We komen graag op de korte termijn bij je langs om geheel vrijblijvend kennis te maken.


Like it? Share with your friends!

0
Stijn Belmans

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Gif
GIF format