Strikjes & Dasjes

Baby concept store, zowel online als fysiek

Lees meer

Visueel sterke huisstijl

Snelle webshop met mogelijkheden tot gemakkelijk leveren

Implementatie met de offline winkel

1. Omschrijving case

Strikjes & Dasjes is een baby conceptstore van de bovenste plank. Origineel ontstaan om enkel babyboxen te verzenden naar pasgeborenen of als cadeau voor ouders. Na een groot succes, werd het tijd voor een volgende stap: een eigen webshop naast hun Instagram pagina en een fysieke winkel.

2. Briefing case

Maak een webshop die snel is, aanspreekt aan de doelgroep (ouders met baby's of familie), dat pakketten snel verzonden kunnen worden en dat er een gemakkelijke integratie is met de fysieke winkel. Een hele uitdaging, maar dat gaan we graag aan!

3. Werkzaamheden

Om aan de wensen te voldoen, deden we eerst inspiratie op hoe de huidige Instagram pagina eruit ziet en wat de huidige verkoopflow is. We maakten een gebruiksvriendelijke website die vooral zeer snel is, maar daarnaast ook erg gemakkelijk te beheren.

We integreerden de opties om automatisch facturen te genereren, verzendlabels uit te printen, voorraad te beheren en gemakkelijk producten toevoegen. Daarnaast implementeerden we een offline systeem waarbij de kassa automatisch koppelt, het voorraadssysteem direct aanpast en online betaalmogelijkheden zoals Bancontact of Payconic ook offline beschikbaar zijn.

4. Behaalde KPI's

Enkele maanden na de officiële opening van de webwinkel en de fysieke winkel, heeft de webshop vooral gezorgd voor een grote tijdsbesparing. Niet alleen loopt alles automatisch, ook de synchronisatie met de fysieke winkel zorgt ervoor dat de eigenares Kim vrij weinig manuele handelingen moet doorvoeren.

Daarnaast is het aantal online bestellingen sterk toegenomen en wordt het merk nu uitgelicht wat het verdient.

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.