Anything Els

Ontwikkeling klassevolle kapperswebsite

Lees meer

Communicatie Development

Een eigen huisstijl aan de hand van de Facebookpagina

Een gebruiksvriendelijke website voor de eigenares

Een actiegerichte website die aanzet tot online reserveren

1. Omschrijving case

Els en haar man Bram hadden reeds een Facebook pagina waarop klanten berichten stuurden als ze een afspraak wensten. Aangezien dit tijdrovend werk is, kwam het idee om een website te bouwen die geautomatiseerd afspraken kan laten doorgaan.

2. Briefing case

Maak een snelle, gebruiksvriendelijke website die overeenkomt met de huisstijl van de Facebookpagina. De website moet gemakkelijk te beheren zijn en klanten moeten snel een afspraak kunnen boeken. Zo gezegd, zo gedaan.

3. Werkzaamheden

De eerste stap was ons inspireren op het logo om een design te creëren dat hierop aansluit. De gouden kleur staat hierbij centraal als het luxesegment als kapper. Het zwarte heeft hierbij een mooi contrast en zorgt voor die klassevolle uitstraling.

De tweede stap was het creëren van de website aan de hand van de content die de klant wenst. Een informatief stuk met de haarvitaminen en prijzen was hierbij essentieel. Daarnaast het activerende stuk met de afsprakentool, contactformulier en cadeaubon.

4. Behaalde KPI's

De website was vrijwel op een week tijd afgeleverd. Aangezien de deadline enkele weken verder stond, hadden we hierdoor ruim de tijd om met de klant samen te zitten en de website te perfectioneren totdat deze klaar was om te lanceren. Direct na de lancering, waren er reeds tientallen klanten die een afspraak inboekten en daarnaast vonden de klanten zelf dit veel gebruiksvriendelijker om mee te werken. Missie geslaagd!

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.