Apple Nieuws Vlaanderen

Meer dan 13.000 echte Apple fans!

Lees meer

Digital marketing

De grootste Apple nieuwswebsite van België

Social media beheer en -monitoring

Push berichten opzetten en promoten

1. Omschrijving case

Apple Nieuws Vlaanderen, de naam zegt het al. Het is de grootste Applenieuwswebsite van Vlaanderen en ver daarbuiten. Met meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand, 5.000 Facebook fans en 1.100 push subscribers is de website enorm aan het groeien. De reden van de snelle groei? Dat lees je hieronder.

Banner-Apple-Nieuws-Vlaanderen

2. Briefing case

Als nieuwswebsite heeft Apple Nieuws Vlaanderen veel content en visibiliteit nodig. Net daarom schakelden de website-eigenaars Revaio in voor hun sociale media en nieuwsberichten.

Bericht-Apple-Nieuws-Vlaanderen

3. Werkzaamheden

Onze belangrijkste activiteit, is het publiceren van nieuwsberichten. Nieuwsberichten opstellen doen wij aan de hand van 3 stappen. We beginnen met stap 1: het opstellen van een contentkalender. Zo plannen we artikels over Apple in om altijd nieuwe content aan Applefans aan te bieden. Om onze werkwijze te ondersteunen, werken we met freelance schrijvers om educatieve nieuwsberichten op het juiste moment te posten.

Daarna volgt stap 2: Apple nieuws constant volgen. We hebben een nieuwsfeed van alle grote en minder grote Applewebsites. Van zodra we een gerucht of nieuwtje ontdekken, laten we onze schrijvers erop los. Zo heeft de Vlaamse Applefan in no-time nieuws heet van de naald. De push- en mailgebruikers krijgen zelfs het laatste nieuws direct op hun toestel via respectievelijk pushmeldingen en e-mails.

Tot slot stap 3: sociale mediaposts en -monitoring. We posten al onze content direct op Facebook, Twitter en eventueel Instagram. Daarnaast adverteren we via onze unieke Facebook-advertentiemethode om Applefans te overtuigen dat Apple Nieuws Vlaanderen dé Applenieuwswebsite is.

Apple-Nieuws-Vlaanderen-Twitter

4. Behaalde KPI's

Ons eerste doel was om 10.000 unieke bezoekers per maand naar de website te leiden. Door gerichte contentcampagnes en onze eigen SEO-tools, hebben we dit doel gehaald. Ons tweede doel was om 1000 push subscribers te halen. Ook dit richtcijfer hebben we na content- en conversieoptimalisaties behaald.

Realtime-Analytics-44-bezoekers-actief-e1527430787881

Op zoek naar meer visibiliteit én vooral meer klanten?

Wij gaan op zoek naar een gepaste strategie voor jouw onderneming.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.