De Beweegfabriek

Volledige ontwikkeling website en afsprakentool voor 'gezonde' ondernemers

Lees meer

Development Strategie

Informatieve website om de Beweegfabriek te ontdekken

Opties om direct een kantoor te boeken

Mogelijkheid om overzichtelijk afspraken te tonen/maken

1. Omschrijving case

De Beweegfabriek, met als oprichter Inge Lauwers, heeft als doel om gezondheidsprofessionals te laten netwerken in één groot fabrieksgebouw. Van kantoren huren tot onderlinge samenwerkingen, alles is mogelijk. Ook Revaio huurt hier een kantoor om een synergie te creëren met gezonde en duurzame profielen, wat in ons DNA zit.

2. Briefing case

Maak een website waarbij ondernemers weten wat het doel is van de Beweegfabriek. Daarnaast moeten bezoekers gemakkelijk kantoorruimtes kunnen huren per maand tot per dag. Als laatste kunnen geïnteresseerden direct een terugbelafspraak verkrijgen en het pand bezoeken.

3. Werkzaamheden

Om een gemakkelijke integratie van de afsprakentool te verkrijgen, gaan we aan de slag met een WordPress website. We maken een design aan de hand van de doelstelling van de Beweegfabriek en de manier waarop Inge de beweegfabriek op de kaart wilt zetten. Hiervoor gebruiken we rood, zwart en wit als huisstijl kleuren.

De website moet vooral informatief zijn zodat bezoekers weten welke profielen reeds een kantoor huren en wat het doel is. Daarnaast moeten bezoekers, maar bijvoorbeeld ook ondernemers die een vergaderzaal nodig hebben, direct een kantoor voor een aantal uur, een dag tot een maand kunnen boeken.

4. Behaalde KPI's

Vrij snel maakten we een eerste versie van de website om te testen of deze gebruiksvriendelijk en handig werken is. De website werd vrij snel goedgekeurd zodat we konden lanceren en ook zaken zoals Google My Business konden aanmaken.

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.