Complianced

Geautomatiseerde SaaS-tool om de WWFT-regelgeving na te leven.

Lees meer

Development Eigen merk

Gebruiksvriendelijke tool

Een WWFT-check in enkele seconden

WordPress-website die ondernemers aanzet gratis credits af te nemen

1. Omschrijving case

Complianced, voorheen WWFT-butler, is een geautomatiseerde SaaS-tool om gemakkelijk klanten te controleren op witwaspraktijken en meer. De tool controleert automatisch het UBO, PIP en meer én dit in enkele seconden.

2. Briefing case

Aangezien dit onze eigen tool is, was het vooral het aantrekkelijk maken van de tool. Er was nog geen website of communicatiekanalen om de tool kenbaar te maken. Dit hebben we dan ook als eerste opgepakt.

3. Werkzaamheden

We startten met een volledige check van de tool samen met een beta-publiek. We zochten naar diverse testers uit verschillende achtergronden die kosteloos de tool wilden testen in ruil voor feedback. Na een eerste feedbackronde, was het tijd om de tool te optimaliseren. Nadat het testpubliek onze tool als 'geslaagd' bevond, was het tijd om de tool kenbaar te maken.

We zetten een WordPress website op die vooral informeert wat de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) precies is, wat onze tool beter maakt dan die van de concurrentie, wat de voordelen zijn en wat de prijs is om het te gebruiken. Deze informatie kwam uit vanuit ons testpubliek en wat de markt verwacht van een dergelijke tool.

Als laatste maakten we advertenties voor social media, voornamelijk Facebook, Instagram en LinkedIn om zo gericht bezoekers aan te trekken die gratis de tool willen gebruiken om achteraf om te zetten in klanten.

4. Behaalde KPI's

Na een snelle lancering van enkele weken doorlooptijd, hadden we al snel een 30-tal gebruikers. Dit gaf aan dat de tool daadwerkelijk een hoge potentie heeft om door te groeien. Aangezien onze expertise voornamelijk ligt op de ontwikkeling en het vermarkten en daarnaast het servicen van onze klanten, zochten we een nieuwe eigenaar om deze tool verder te doen doorgroeien.

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.