Confinance

Volledige ontwikkeling WordPress website van financiële adviseurs

Lees meer

Development

Informatieve diensten weergeven

Toegankelijk voor de welvarende doelgroep

Actiegericht voor nieuwe klanten

1. Omschrijving case

Confinance is een financiële dienstverlener met diverse klantenportefeuilles. Van vermogensbeheer tot pensioenplanning en successieplanning. De groep had een vrij verouderde website die niet meer paste in de hedendaagse context. Tijd voor vernieuwing dus!

2. Briefing case

Maak een informatieve website passend in de huidige huisstijl met het vertrouwelijke karakter van een financiële instelling. Zorg ervoor dat de missie/visie sterk uitgelegd wordt en het duidelijk is voor welk type klanten onze diensten geschikt zijn. Let's do this!

3. Werkzaamheden

Eerst en vooral analyseerden en inventariseerden we de huidige website. De content bewaarden we en we inspireerden ons op de huidige huisstijl om er een nieuwe, hedendaagse toets aan te geven. Onze focus daarnaast lag op het binnenhalen van nieuwe klanten. Door conversiegerichte buttons en formulieren toe te voegen, zorgen we ervoor dat nieuwe klanten in enkele seconden meer informatie kunnen aanvragen.

4. Behaalde KPI's

Vrijwel direct na oplevering, werd de website goedgekeurd en konden we lanceren. We merkten al snel een mooie stijging in het aantal bezoekers en binnenkomende leads wat erop wijst dat de actiegerichte knoppen en formulieren goed hun werk deden. De snelheid van de website zorgde ervoor dat bezoekers langer op de website blijven.

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.