Creavo

Snelle, nieuwe mobile-first website

Lees meer

Development Strategie

Tekstueel, creatief bureau

Ontwikkeling nieuwe, snelle website

Match tussen brand en website

1. Omschrijving case

Creavo is het creatief contentbureau van Lisa Mans. Het bureau is een vaste partner van Revaio. Creavo specialiseert zich in creatieve en goed scorende teksten voor websites, sociale media en meer.

De doelgroep zijn zowel profit- als non-profitorganisaties. Creavo wil een statement maken: voor eender welk budget krijg jij de beste, creatieve teksten.

Lisa-Mans

2. Briefing case

Voor Creavo mochten we de volledige website ontwikkelen. De website moest vooral gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker en beheerder. Daarnaast moest de website mobielvriendelijk zijn en goed scoren in Google.

Homepage-Creavo-1024x629

3. Werkzaamheden

De website moest gemakkelijk te beheren zijn en daarom kozen we voor het CMS WordPress. We zochten naar een thema dat SEO-vriendelijk en mobile-first is. Eenmaal het thema gevonden, tweakten we het zodanig dat de website past in de huisstijl van het bedrijf.

We gaven achteraf nog advies over welke hosting nodig was en welke snelheidsoptimalisaties nuttig zijn.
De eigenaar van Smartphone Trends was zo tevreden dat we er enkele nieuwe taken bij kregen. We hebben het logo gerebrand naar een modern logo. Natuurlijk hielden we rekening met de grafische trends van dit moment. We hebben affiliate marketing geïntroduceerd en betaalde nieuwspartners gevonden. We schreven gerichte blogberichten die passen bij het doelpubliek en die aanzetten tot actie. Op deze manier hebben we maar liefst 30+ zoekwoorden in de top 30 van Google gekregen.

Momenteel verzorgen we de hosting van de website. We optimaliseerden de server, website en database afhankelijk van de bezoekersaantallen en de frequentie van blogberichten. Zo hebben we, na maar dan een jaar hosting te verzorgen, een uptime (tijd van de website online) van 100% behaald.

Portfolio-Creavo-1024x552

4. Behaalde KPI's

Voor dit project moesten er geen KPI’s opgesteld worden. De website moest af zijn tegen een bepaalde deadline en die hebben we ook gehaald.

Lisa-Mans-Creavo-1024x512

Op zoek naar een snelle, gebruiksvriendelijke website?

We maken aan de hand van jouw huidige design een website die razendsnel laadt, op mobiele apparaten pixel-perfect is en zorgt voor meer klanten.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.