Incassobureau Collect24

Een pre-incasso én incassobureau op maat

Lees meer

Development Eigen merk

1. Wat is Collect24?

Collect24 is een pre-incasso én incassobureau op maat. Met Collect24 hebben we één doel: Het aantal wanbetalers terugdringen. Zo heb jij sneller je geld en heb je meer investeringskracht.

Collecyt24-app-incassozaken-1024x471

2. Hoe werkt Collect24?

We werken met een geautomatiseerd traject. Zo zet je met enkele drukken op de knop in gang. Het systeem doet daarna al het werk voor jou. In 5 stappen doorloopt de wanbetaler het incassotraject.

Stap 1: Gegevens invullen
Je vult jouw gegevens en die van de wanbetaler in. In slechts 5 minuten start je het traject.

Stap 2: Kosteloze herinnering versturen
We sturen de wanbetaler een kosteloze herinnering. Mocht hij de betaling vergeten zijn en toch betalen, dan heb je direct het geld op jouw rekening dankzij onze kosteloze Mollie-koppeling.

Stap 3: Start incassotraject
Hier start het echte incassotraject. We sturen de wanbetaler een gepersonaliseerde brief, e-mail en SMS. Ook hier kan hij direct betalen. De incassokosten zijn hier van toepassing. Het grote voordeel? Die krijg je integraal op jouw rekening van zodra de wanbetaler betaald en dit zonder onze tussenkomst. Pure winst dus!

Stap 4: Herinnering incasso
We herhalen stap 3 en sturen hem nogmaals een brief, e-mail en SMS. Je krijgt ook de optie om de wanbetaler op te laten bellen. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we de reden van wanbetaling te weten komen. Op deze manier verhogen we de kans op betalen.

Stap 5: Uit handen geven
Mocht de wanbetaler geen gehoor geven, dan kan je vrijblijvend de incasso uit handen geven aan een gerechtsdeurwaarder. Wij onderhandelen constant voor de beste prijzen en kiezen enkel de beste deurwaarders op maat van jouw traject.

Het mooiste van Collect24? Je volgt heel het traject op jouw dashboard en dat voor een bodemprijs. Je start een traject voor maar €19,95. Wanneer de wanbetaler betaald, maak je zelfs winst door de incassokosten die je uitbetaald krijgt. De moeite waard, niet?

Collecyt24-app-incassozaak-starten-1024x590

Interesse om een eigen platform te maken?

Wij creëren samen met jou een ideale oplossing op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.