iXL Hosting

Top 10 in Google met meerdere zoekwoorden

Lees meer

Digital marketing

Kwalitatieve linkbuilding

Meerdere top posities in Google

Nieuwsbrief management

1. Omschrijving case

800 servers, 8.000 klanten, 60.000 websites. Dat is iXL Hosting in cijfers. De hostingprovider is veel meer dan dat. iXL staat voor kwaliteit. Het bedrijf wil de beste hosting bieden voor klanten die enkel kwaliteit willen. Net dat wil de provider meer profileren.

iXL-Hosting-home

2. Briefing case

Meer gerichte bezoekers organisch naar iXL Hosting krijgen met kwalitatieve boodschappen. Dat was de briefing samengevat en is nog steeds één van onze doelen. Nu doen we al veel meer.

Wordpress-webhosting-iXL-Hosting

3. Werkzaamheden

De zakenrelatie tussen iXL Hosting en Revaio begon met het schrijven van teksten voor kwalitatieve linkbuilding. Na het positieve resultaat begonnen we meer en meer te linkbuilden. Niet zomaar linkbuilding, maar kwalitatieve linkbuilding. We mikken enkel op de beste, doelgerichte websites waar we relevante blogs voor schrijven en links plaatsen.

Later begonnen we meer te richten op SEO in het algemeen. Het optimaliseren van de website tot het verbeteren van de zoekwoord posities. We doen het allemaal. Onze jarenlange expertise en enkel de beste SEO-tools garanderen dit succes.

Buiten SEO analyseren en optimaliseren we de sociale media van iXL Hosting. Hoe bereikt de hostingprovider meer potentiële klanten op sociale media en dit volledig organisch? Wekelijks checken we de sociale media en sturen we bij indien nodig.

iXL-Hosting-Facebook

4. Behaalde KPI's

Door een analytische en strategische aanpak bereikten we heel wat doelen. Zo hebben we met kwalitatieve linkbuilding de Domain Authority van 34 naar 46 op 100 gebracht.

We hebben 10+ zoekwoorden in de top 10 van Google gekregen. Zelf 5+ zoekwoorden in de top 3. Op slechts 5 minuten kregen we er 10 Facebook fans erbij na een doelgerichte actie, een nieuw record voor ons. Toch enkele doelen waar we trots op mogen zijn.

iXL Hosting team

Hulp nodig om beter te scoren in Google?

Geef ons een seintje zodat we vrijblijvend een analyse van jouw huidige rankings opzetten.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.