Makani

Beslissingsnemers uit Vlaanderen matchen om duurzaam te ondernemen

Lees meer

Communicatie Development Duurzaam ondernemen

Hét event voor duurzaam ondernemen

Conceptontwikkeling en strategie

Vermarkten event

1. Omschrijving case

Makani (Make an impact) is een jaarlijks terugkerend event om inzichten en learnings rond duurzaam ondernemen te delen voor en door beslissingsnemers. Keynote speakers, innovatieve cases en brainstormsessies zorgen voor een positieve impact in diverse bedrijven en sectoren.

Makani is een initiatief van Makani vzw en Blenders in samenwerking met VOKA, Provincie Antwerpen en I-Diverso.

Makani event duurzaam ondernemen logo

2. Briefing case

Zowel conceptontwikkeling, realisatie van de website tot het matchen van sectoren als beslissingsnemers behoren tot ons takenpakket.

Makani thema's duurzaam ondernemen

3. Werkzaamheden

We startten met een brainstorm waarbij we de noden van beslissingsnemers rond duurzaam ondernemen in kaart brengen. Op deze manier vormden we verschillende thema’s en diverse manieren om ondernemers te activeren. Dit toetsten we af samen met Blenders op haalbaarheid en potentie.

Nadien ontwikkelden we de website (momenteel in de laatste ontwikkelingsfase) waarbij het concept omgezet wordt in een conversiegerichte website die bezoekers aanzet tot deelnemen. Een website die is ontwikkeld met oog op mobiele gebruiksvriendelijkheid.

We creëerden een overzichtelijk programma waarbij je kunt filteren op sprekers, thema’s en meer. Er is een transparante prijslijst waarbij in de eerste plaats bezoekers zich kunnen pre-registreren. In een later stadium koppelen we hier een facturatie- en betaalsysteem aan.

De back-end of achterkant van de website is gebruiksvriendelijk waarbij de beheerder gemakkelijk content kan beheren en aanpassen.

Om zowel deelnemers, begeleidende experts als keynote speakers aan te trekken, deden we de beroep op ons brede netwerk en in-house kennis van duurzaam ondernemen en bundelden we die samen met de expertise van partners.

Makani programma duurzaam ondernemen

4. Behaalde KPI's

Als target mikken we op 60 deelnemers en een gevuld programma. Ook interesse om het event bij te wonen als deelnemer, spreker of sponsor? Check snel https://makani.be.

Daarnaast kwamen er 2000 fans bij op de Vimexx Facebook-pagina. Soortgelijke resultaten werken we nu naartoe in Google Ads. Het ziet er alleszins veelbelovend uit!

Over Makani MVO event

Jouw bedrijf duurzamer op de kaart zetten?

Wij helpen jouw bedrijf om strategisch te verduurzamen met een zo laag mogelijke kost gekoppeld aan een zo hoog mogelijke impact.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.