Runner's High School

Ontwikkeling WordPress website en -onderhoud

Lees meer

Development

Website gericht op 2000+ scholieren

Snel en toegankelijk voor jongeren en leerkrachten

Duidelijk vormgegeven en aantrekkelijk

1. Omschrijving case

Runner's High school is een initiatief van de Sportunit van Thomas More. Hun bedoeling is om scholieren aan te zetten om deel te nemen aan een Vlaamse schoolloop. Presentaties tellen minder individueel, maar meer als groep (team van een school).

Thomas More Turnhout wil hiermee de grootste schoolloop van Vlaanderen organiseren. Ze mikken op duizenden scholieren en de interesse bij Vlaamse middelbare scholen is hoog.

2. Briefing case

Creëer een duidelijke, activerende website waarop scholieren vooraf meer informatie vinden over de loop. Tijdens het event vinden ze tips om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten. Achteraf vinden ze blogartikels op welke manier ze kunnen recupereren en meer.

3. Werkzaamheden

In samenwerking met de Sportunit bepaalden we welke onderdelen belangrijk zijn op de website en welke acties jongeren moeten doen. Aan de hand van de duidelijke briefing met de content die vereist is, startten we met de opbouw van een overzichtelijke website die tieners aanzet om te bekijken. Het doel is voornamelijk om deze jongeren voor, tijdens en na het event aan te zetten om de tips op de website te bekijken. Leerkrachten kunnen langs de andere kant documenten vinden die relevant zijn voor hun opleiding.

4. Behaalde KPI's

De website is ruim voor de start van het event afgeleverd. Dit met focus op gebruiksvriendelijkheid voor de leerling, maar ook voor de leerkracht. Het is een zeer snelle website met oog op actiegerichtheid en educatie. Daarnaast wordt de server door ons beheerd en zorgen we enkele dagen voor het event dat de capaciteit gevoelig verhoogd wordt om de duizenden bezoekers gemakkelijk aan te kunnen.

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.