Smartphone Trends

Behaalde pagespeed van 99 op 100

Lees meer

Development Digital marketing

Grote blogwebsite op vlak van smartphones

Volledige rebranding merk

Optimalisatie website op snelheid en SEO

1. Omschrijving case

Smartphone Trends is een nieuwswebsite rond smartphones en nieuwe technologieën. Het is een autoritaire website met connecties in binnen- en buitenland.

Bericht-Smartphone-Trends-1024x660

2. Briefing case

Smartphone Trends kwam naar ons met een simpele vraag: een snelle, strakke en mobielvriendelijke website bouwen die goed scoort en gemakkelijk te beheren is.

Smartphone-Trends-Laadtijd.nl-check-e1532093993774-1024x686

3. Werkzaamheden

Voor dit type website kozen we om met het Content Management Systeem ‘WordPress’ te werken. WordPress is snel, gebruiksvriendelijk en ideaal voor nieuwswebsites. We kozen voor een snel, mobile-first thema dat we helemaal konden aanpassen aan de huisstijl. Na een volledige snelheidsoptimalisatie konden we de paginasnelheid naar 99 op 100 verhogen.

De eigenaar van Smartphone Trends was zo tevreden dat we er enkele nieuwe taken bij kregen. We hebben het logo gerebrand naar een modern logo. Natuurlijk hielden we rekening met de grafische trends van dit moment. We hebben affiliate marketing geïntroduceerd en betaalde nieuwspartners gevonden. We schreven gerichte blogberichten die passen bij het doelpubliek en die aanzetten tot actie. Op deze manier hebben we maar liefst 30+ zoekwoorden in de top 30 van Google gekregen.

Momenteel verzorgen we de hosting van de website. We optimaliseerden de server, website en database afhankelijk van de bezoekersaantallen en de frequentie van blogberichten. Zo hebben we, na maar dan een jaar hosting te verzorgen, een uptime (tijd van de website online) van 100% behaald.

Smartphone-Trends-top-keywords-1024x647

4. Behaalde KPI's

De KPI om een snelle, mobile-first website te maken, waren we voor geslaagd. Voor onszelf wilden we minstens een Pagespeed van 85 op 100, wat we met 99 op 100 ruimschoots behaalden.

Voor de content die we verzorgden, wilden we minstens 20 zoekwoorden in de top 30 van Google positioneren. Ook dat is gelukt. Qua uptime wilden we, voor elke websites die we hosten trouwens, minstens 99% behalen en hier slaagden we in.

Smartphone-Trends-Pagespeed-mobiel-e1532094013389-1024x483

Op zoek naar een snelle, gebruiksvriendelijke website?

We maken aan de hand van jouw huidige design een website die razendsnel laadt, op mobiele apparaten pixel-perfect is en zorgt voor meer klanten.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.