StoreSpot

Volledige ontwikkeling retargeting tool en website

Lees meer

Development Eigen merk

Webwinkeleigenaars maken snel visuele advertenties

Ontwikkeling platform en website

User data analyse en implementatie

1. Omschrijving case

StoreSpot is een retargeting tool. Concreet kan je als webwinkeleigenaar aan de slag om direct relevante en visuele advertenties te maken. Met als doel om websitebezoekers opnieuw te targeten via social media. Dit noemt men ook wel retargeting in marketingjargon.

StoreSpot logo

2. Briefing case

Maak een converterende, aantrekkelijke website met retargeting tool waarbij snel advertenties creëren een fluitje van een cent is. Klinkt als een gemakkelijke opdracht. Toch komt hier heel wat denk- en programmeerwerk aan te pas.

StoreSpot advertenties maken Woocommerce

3. Werkzaamheden

We startten met een roadmap. Wat gaan we eerst ontwikkelen? Welke features mogen niet ontbreken? Welke deadlines hanteren we? Via Trello monitoren we alle taken en kan de opdrachtgever exact volgen waar de vooruitgang is of we input/output verwachten.

We werken steeds agile. Met andere woorden we ontwikkelen eerst de basisfeatures zodat het platform direct getest kon worden. We voegden daarna de API’s toe zoals partners als Woocommerce, Shopify, Facebook en meer.

Wanneer het platform gebruiksklaar is, implementeerden we de trial-optie en subscription-mogelijkheden. Zo volgt de klant de vooruitgang en betaald hij enkel de werkzaamheden die we verrichten. Dit spreidt ook de totale kost over de gehele ontwikkelingstijd.

In tussentijd ontwierpen we de website. Zo kiest een klant voor WordPress, maar ook custom-made is een mogelijkheid. Op vraag van de klant maakten we de website op een extern platform met oog op trial-aanvragen te stimuleren en vooral een erg snelle website. Snelheid verkregen we dankzij onze in-house kennis van servers en webhosting.

StoreSpot retargeting tool

4. Behaalde KPI's

Onze target om voor de gecommuniceerde deadline de website en platform te lanceren, behaalden we. Zo hadden we nog extra tijd om nieuwe features te implementeren en verder te perfectioneren afhankelijk van de feedback van klanten. Hiervoor gebruikten we heatmaps en user data.

Woocommerce Shopify retargeting Facebook Instagram

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.