Vuelta Belgica

Volledige ontwikkeling Strava app

Lees meer

Development

Gebruiksvriendelijke Strava app

Verschillende filters en parameters

Gemakkelijk te gebruiken voor elke fietstoerist

1. Omschrijving case

Vuelta Belgica is een organisatie die fietsreizen organiseert. Om een challenge te creëren, wilden ze door middel van Strava bepaalde statistieken tonen om te kijken we de beste is in een bepaalde discipline. Met deze vraag kwam Vuelta Belgica naar Revaio.

2. Briefing case

Maak een applicatie die zeer eenvoudig in gebruik is en daarnaast gemakkelijk om te beheren/aan te passen. De applicatie moet diverse segmenten en filters bevatten zoals snelste renner, snelste vrouw, ... Alles moet connecteerbaar zijn met Strava voor iedere deelnemer. De statistieken moeten achteraf gefilterd worden en getoond op onze website.

3. Werkzaamheden

Om met deze briefing aan de slag te gaan, moesten we vooraf bepalen welke programmeercode we zouden gebruiken. Omwille van het zeer gebruiksvriendelijke Go Lang van Google was de keuze hier evident. Updates zouden zeer snel en goedkoop geleverd kunnen worden.

Daarna bouwden we het dashboard zo op dat er een pagina is voor de gebruiker om zijn Strava te koppelen. Daarnaast is er een volledige achterkant voor de admin om nieuwe segmenten toe te voegen, een nieuw event toe te voegen met andere deelnemers, andere filters (snelst aantal x km, man vs vrouw, ...) toe te passen of segmenten toe te voegen.

4. Behaalde KPI's

Na lancering tijdens hun eerste fietsvakantie, was de applicatie een schot in de roos. Deelnemers konden gemakkelijk deelnemen aan het event, hun Strava koppelen en hun persoonlijke resultaten bekijken op de website van Vuelta Belgica. Weer een tevreden klant, dat doet altijd deugd!

Een nieuwe website, webshop of platform nodig?

Wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.