Development

Klaar om jouw dromen te realiseren.

Lees meer

Snelle, mobielvriendelijke website of webshop

Platform volledig op maat

Agile approach met SCRUM-principe

Een idee of concept, maar nood aan:

  • Een snelle, mobielvriendelijke website?
  • Een custom-made platform dat voldoet aan moderne standaarden?
  • Een gemakkelijk te beheren back-end (manier om content te werken, aan te passen en toe te voegen)?
  • Een volledige analyse op vlak van beveiliging?
  • Supersnelle, managed hosting op maat?

Op zoek naar één of meerdere oplossingen? Dan kijken we graag mee naar alle geschikte mogelijkheden. Je betaalt hoe dan ook geen eurocent teveel.

Een agile aanpak in 5 fases

Onze agile aanpak maakt dat we grondig aan de hand van 5 fases doorgaans een project doorlopen:
- Fase 1: analyse bestaand concept/idee en afstemmen wensen.
- Fase 2: categoriseren features met mogelijke deadlines.
- Fase 3: inbouwen core features. Dit zijn basis-features die noodzakelijk zijn om te testen (samen met bèta-testers).
- Fase 4: eerste lancering en feedback bezoekers aan de hand van user data.
- Fase 5: optimalisatie en uitbreiding nieuwe features naar wens.

Bovenstaande fases worden over het algemeen bij ons doorlopen bij website-, webshop- of platformdevelopment. Natuurlijk wordt er bij elk project gekeken naar budgetten, deadline en wensen om volledig op maat een project te realiseren.

Agile aanpak scrum development

Managed hosting op maat

Daarnaast ondersteunen we jou graag met complementaire, managed hosting. Door onze jarenlange ervaring met serverbeheer, kunnen we jou snelle, stabiele, veilige én duurzame hosting aanbieden. We werken enkel met de nieuwste hardware en software. Zo is opschalen en uitgebreide caching met specifieke wensen geen enkel probleem.

Redis Varnish snelle managed hosting

Relevante cases

StoreSpot

Development Eigen merk

Volledige ontwikkeling retargeting tool en website

Bekijk case
StoreSpot retargeting tool platformontwikkeling

Preventieshop

Development

Snelle, stabiele én veilige managed hosting op maat

Bekijk case
Preventieshop home

Makani

Communicatie Development Duurzaam ondernemen

Beslissingsnemers uit Vlaanderen matchen om duurzaam te ondernemen

Bekijk case
Makani event duurzaam ondernemen

Incassobureau Collect24

Development Eigen merk

Een pre-incasso én incassobureau op maat

Bekijk case
Collect24-app-incassozaak-bekijken-1006x1024

Anything Els

Communicatie Development

Ontwikkeling klassevolle kapperswebsite

Bekijk case

De Beweegfabriek

Development Strategie

Volledige ontwikkeling website en afsprakentool voor 'gezonde' ondernemers

Bekijk case

Complianced

Development Eigen merk

Geautomatiseerde SaaS-tool om de WWFT-regelgeving na te leven.

Bekijk case

Bonomi Koffie Nederland

Development Eigen merk

Ontwikkeling Woocommerce website & digital marketing

Bekijk case

Confinance

Development

Volledige ontwikkeling WordPress website van financiële adviseurs

Bekijk case

Runner's High School

Development

Ontwikkeling WordPress website en -onderhoud

Bekijk case

Vuelta Belgica

Development

Volledige ontwikkeling Strava app

Bekijk case

Strikjes & Dasjes

Development Strategie

Baby concept store, zowel online als fysiek

Bekijk case

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Ik wilde mijn dankbaarheid uiten voor de kans om stage te lopen bij Revaio. De afgelopen week was een hele ervaring en ik heb veel geleerd over het werken in een dergelijke ‘industrie’. De uren die ik bij Revaio heb doorgebracht hebben mij een beter beeld gegeven van wat ik in de toekomst kan verwachten. Uw personeel was gastvrij en behulpzaam en liet me zien wat ik zou kunnen bereiken als ik een carrière in deze sector zou nastreven. Tijdens mijn stage heb ik waardevol inzicht gekregen in veel onderwerpen. Uw leiderschap en bereidheid om mij dingen te laten zien maakten dit tot een positieve en interessante ervaring. Bedankt dat ik mocht observeren en meewerken aan verschillende projecten en vergaderingen (en natuurlijk veel leuke dingen mocht doen!) Ik waardeer de tijd, kennis en adviezen die u met mij hebt gedeeld. Deze stage heeft mijn interesse vergroot om me verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Ik wens u en het hele team veel succes, en misschien zien we elkaar in de toekomst weer.

Delia Luca-Ana

Delia Luca-Ana

Kijkstage Revaio

Bij Revaio is werken echt een plezier! Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken waardoor je echt kunt groeien. Wat zo geweldig is, is het warme team waar je in terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en soms wat mankementen, maar dat maakt juist dat we elkaar perfect aanvullen. Als stagiaire bij Revaio ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je zult merken dat je je snel thuis voelt en met plezier bijdraagt aan de doelen Revaio.

Arne Houbrechts

Arne Houbrechts

Intern Revaio

Stage lopen bij Revaio was als een avontuurlijke reis door de wereld van marketing, waar ik de vrijheid kreeg om mijn creativiteit te uiten, mijn skills te ontwikkelen en mijn stempel te drukken op diverse uitdagende taken. In dit kleine maar dynamische bureau ontdekte ik dat de grootte van een team niet uitmaakt, maar de impact die je kunt maken. Revaio gaf me de kans om mezelf te ontplooien, met gevarieerd werk dat me keer op keer enthousiast maakte. Hier heb ik geleerd dat in een inspirerende omgeving, de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je met passie en inzet een wereld van verschil kunt maken!

Stan Segers

Stan Segers

Intern Revaio

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Interesse in het ontwikkelen van een project of zoek je managed hosting?

Wij ontwikkelen of beheren jouw website, webshop of platform naar wens.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.