Nood aan een nieuwe website of webshop?

Een razendsnelle, mobile-first website binnen 2 weken opgeleverd

Lees meer

100% tevreden klanten

Een website voor elk budget

Meer klanten én meer omzet

Een idee of concept, maar nood aan:

  • Een snelle, mobielvriendelijke website?
  • Een gemakkelijk te beheren back-end (manier om content te werken, aan te passen en toe te voegen)?
  • Betalen in één schijf of de keuze voor een abonnement mét hosting?

Bekijk zeker onderstaande cases én onze nieuwste realisatie:

Qastan: Jouw digitale bouwstenen

We werken al geruime tijd met het Kortrijkse IT-bureau Qastan samen. Hier zijn wij zowel consultant rond het organiseren van events, SEO’er voor aanpassingen aan de website tot social media. We voeren zelf de website-aanpassingen door, creëren visuele presentaties en meer.

Bekijk de website

Wevecs: uw IT-partner

Nieuwe website gemaakt voor het IT bedrijf Wevecs.

Bekijk de website

Corbiz: Samen werken aan slimmer en betaalbaar wonen

Corbiz zet zich in voor innovatief, slim en betaalbaar wonen door middel van modulaire bouwconcepten. Ze bieden oplossingen voor uiteenlopende behoeften zoals nooddorpen, studentenhuisvesting, en zorgvriendelijke woonomgevingen. Hun focus ligt op duurzaamheid, snelle bouwtijden, en de flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende woonbehoeften.

Bekijk de website

Een effectieve website

 

Een effectieve website is het hart van uw digitale strategie. Bij ons maken we websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruiksvriendelijkheid. We begrijpen dat elke klik telt, daarom ontwerpen we met het doel om uw doelgroep te boeien en te converteren. Kies voor een aanpak waar innovatie en functionaliteit samenkomen, en laat ons u helpen uw online potentieel volledig te benutten.

Koffieblends: Dé groothandel in in groene- en gebrande koffiebonen

Koffieblends biedt een selectie van hoogwaardige groene en gebrande koffiebonen aan voor koffiebranders en bedrijven. We streven ernaar om elk kopje koffie om te toveren tot een kunstwerk door middel van hun zorgvuldig geselecteerde bonen. Op de site vind je informatie over verschillende soorten koffiebonen, internationale koffievariaties, groothandelopties en de mogelijkheid om je eigen koffiemerk te creëren.

Bekijk de website

Offyce: dé interieurspecialist

Offyce bestaat al meerdere jaren in Amsterdam, maar had nood aan een rebranding. De focus met de website lag op meer employer branding en minder op de webshop. We maakten de nieuwe website met focus op de doelgroep: B2B-klanten die nood hebben aan totaalrealisaties met oog voor de werknemer en klant.

Bekijk de website

Heroad: dé webshop in gepersonaliseerde sportposters

De makers achter Heroad hadden het idee om sportposters te verkopen waarbij je via Strava automatisch jouw sportprestaties kan inkijken en afdrukken. Wij realiseerden de webshop en de tool om Strava te koppelen en grafisch routes te maken zoals de klant wenst.

Bekijk de webshop

Een website bouwen in 2024

 

In het hart van elke succesvolle online strategie staat een krachtige website. Een website maken is meer dan alleen het samenstellen van mooie afbeeldingen en tekst; het gaat om het creëren van een interactieve ervaring die bezoekers omzet in klanten. Ons team benadert dit proces met een mix van technische expertise, creatieve flair, en een diep begrip van wat uw publiek zoekt. Door het maken van een website die is geoptimaliseerd voor snelheid, mobiel gebruik, en zoekmachines, zorgen we ervoor dat uw bedrijf niet alleen zichtbaar is, maar ook vooraan staat in de digitale wereld. Samen met u werken we aan een website die niet alleen voldoet aan de standaarden in 2024, maar deze ook overtreft.

Studio Perspective: dé duurzame webshop

Studio Perspective mikt op bezoekers die oog hebben voor sociale en duurzame initiatieven. We ontwikkelden mee het grafische materiaal en de opbouw van de webshop.

Bekijk de webshop

Britt Vandermeulen: dé webshop in duurzaam juwelen

Britt had reeds een atelier en Instagram account, maar nog geen webshop. Wij realiseerden de webshop met oog op verkopen, maar daarnaast ook om direct fysieke bezoeken in te boeken.

Bekijk de webshop

Wiko Watches: dé innovator in horloges

Wiko Watches wilde rebranden naar een horlogemerk voor mannen, vooral gericht op designs die opvallen. We maakten een snelle, nieuwe webshop die perfect past in dit plaatje en om te vermarkten op social media.

Bekijk de webshop

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Managed hosting op maat

Daarnaast ondersteunen we jou graag met complementaire, managed hosting. Door onze jarenlange ervaring met serverbeheer, kunnen we jou snelle, stabiele, veilige én duurzame hosting aanbieden. We werken enkel met de nieuwste hardware en software. Zo is opschalen en uitgebreide caching met specifieke wensen geen enkel probleem.

Redis Varnish snelle managed hosting

Vraag nu een offerte aan voor een nieuwe website of webshop

Kies voor een snelle service, support voor en na oplevering én de mogelijkheid om te betalen in schrijven met hosting.

Vraag nu een offerte aan

Cases

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.