Jouw e-commerce webshop al voor 500 euro?

Een supersnelle, geoptimaliseerde webshop die goed converteert én zorgt voor meer inkomsten?

Lees meer

Supersnelle webshop

Compliant, SEO-proof en conversiegericht

Nu voor €500

We maken een webshop op maat aan de hand van jouw huisstijl en producten die je aanlevert. Dankzij het gebruiksvriendelijke CMS WordPress in combinatie met Woocommerce maken we een webshop die je zelf beheert.

We optimaliseren jouw webshop op snelheid en gebruiksgemak. Denk aan het beheren van facturen, betaalmogelijkheden tot het volledig compliant maken van jouw webshop. Ontdek in deze korte video hoe jouw webshop van je dromen eruit kan zien:

Ontdek alle voordelen van jouw toekomstige webshop hieronder.

Betaalmogelijkheden & facturatie

Zorg ervoor dat jouw bezoekers de betaalmogelijkheden kiezen die ze willen. Denk aan iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal tot zelfs maaltijdcheques. Daarnaast zet je gemakkelijk de BTW correct voor verschillende landen én voor ondernemers. Als laatste automatiseer je facturatie waarbij je per tijdsperiode in bulk facturen toevoegt aan jouw administratiesysteem naar keuze.

Betaalmogelijkheden facturatie Woocommerce

Volg de bezoeker & klant voor een loyale fanbasis

Rekenen bezoekers hun bestelling niet af? Retarget deze personen opnieuw om ze aan te zetten om hun winkelkar af te rekenen. Track ze doorheen de gehele Customer Journey en vooral: zorg dat ze loyaal blijven door na de bestelling een dankjewel-pagina met kortingscode aan te bieden. Last, but not least maken we de gehele website klaar voor indexatie in Google.

Dankjewel pagina Woocommerce

Compliant aan de Wet van de Privacy (AVG)

Zorg ervoor dat je voldoet aan de Wet van de Privacy (AVG/GDPR) door enkel cookies toe te staan wanneer bezoekers deze accepteren.

AVG compliant Woocommerce

Bied meerdere producten aan als set

Wil je meerdere producten verkopen als combinatie of set? Wij zorgen ervoor dat je meerdere producten kunt toevoegen aan een setje. Ideaal voor bezoekers die geen tijd willen verliezen door de perfecte combinatie op voorhand samen te stellen.

Product bundels Woocommerce

Razendsnelle webshop en webshop hosting

Bied bezoekers een razendsnelle ervaring. Jouw webshop laadt snel dankzij het innovatieve- en up-to-date thema met geoptimaliseerde Woocommerce servers. Waar wacht je nog op?

Snelheidsoptimalisatie Bonomi Koffie

Onze klanten aan het woord

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Laat nu jouw webshop bouwen

Geniet van alle voordelen voor een fixed price én een maandelijkse bijdrage voor support en onderhoud.

Per maand

Per jaar

50550

Per maand - ex. btwPer jaar - ex. btw

Geef nu jouw wensen door

Dit pakket omvat:

  • Eenmalig 500 euro ontwikkelingskost

  • In jouw eigen huisstijl

  • Gemakkelijk zelf te bewerken

  • Jouw eigen betaalmethodes en facturatie

  • 100% gericht op meer verkopen

  • Volledig AVG-proof

  • Supersnel mét support

Zie ook onze gerelateerde oplossing

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.