Bloggersnetwerk

Breng jouw onderneming naar "the next level"

Lees meer

Influencer marketing

Interne- en externe linkbuilding

Persberichten verspreiden

Ons bloggersnetwerk gaat jouw bedrijf naar het volgende level brengen. Of dat nou is op het gebied van influencer marketing, linkbuilding of SEO: wij gaan jou helpen om deze drie doelen te realiseren via ons grote netwerk van bloggers. Je producten laten promoten of artikels laten schrijven voor je bedrijfsblog? Alles is mogelijk. Ontdek de kracht van samenwerken met bloggers!

Ontdek wat ons bloggersnetwerk je te bieden heeft

Heb je eenmaal de ontelbare mogelijkheden van ons flexible bloggersnetwerk ontdekt, dan zal er een wereld voor je opengaan. De influencerwereld, om precies te zijn. Dit deel van de onlinemarketingwereld opent je ogen en laat je zien wat er allemaal mogelijk is buiten je eigen marketingkanalen. En we vertellen je alvast: dat is veel meer dan je denkt! En wij kunnen het allemaal voor je realiseren – hoe gaaf is dat?

Om toch nog een beetje binnen je eigen wereld te blijven kun je ons bloggersnetwerk ook inzetten voor je interne marketingkanalen zoals SEO (linkbuilding) en contentmarketing (nieuwsartikels). Natuurlijk gooien we je niet meteen in het diepe en leggen we je graag de 3 basismogelijkheden van ons bloggersnetwerk uit.

1. Zet onze bloggers in voor jouw influencer marketing

De influencerwereld, dus. Een prachtige mogelijkheid om, door samenwerkingen met bloggers, jouw marketingdoelen van buitenaf te realiseren. Je gaat overstappen van “Wij zijn bedrijf X en onze producten zijn geweldig!” naar “Hé volgers, laat me bedrijf X met hun geweldige producten aan jullie voorstellen!”.

Ook bij Revaio blijven we niet achter. Influencer marketing heeft zoveel te bieden – en daar plukken wij graag de vruchten van. Voor jou. Omdat het kan. En omdat het een mogelijkheid is die we jou maar al te graag aanbieden. Want zeg nou zelf, waarom zou je influencer marketing niet metéén gaan inzetten voor de volgende vijf marketingdoelen?

✔️ Op een duurzame manier meer bekendheid krijgen
✔️ De social media likes van jouw bedrijf verhogen
✔️ De branding van jouw bedrijf verbeteren van buitenaf
✔️ Direct je leads verhogen met relevante influencercampagnes
✔️ Je leads automatiseren met behulp van de SEO van de bloggers zelf

Interessant, toch? Laten we je deze 5 punten nog even duidelijker uitleggen op onze pagina over influencer marketing. Je bent gewaarschuwd: na het lezen van onze werkwijze bij deze 5 punten, weet je zéker dat je zo snel mogelijk met influencer marketing aan de slag wilt. Nou ja, dat Revaio dus voor je aan de slag gaat. Want jij hoeft alleen maar toe te kijken. Start nu jouw campagne!

Woonmooi magazine influencer marketing

2. Samenwerken met bloggers voor externe linkbuilding

Linkbuilding zonder een fortuin uit te geven aan grote bloggers? Dat kan zeker! Ons bloggernetwerk bestaat uit kleine én grote bloggers. Tenminste, als het gaat om het aantal volgers. Kijk je namelijk naar de SEO-kracht die onze kleinere bloggers hebben, dan sta je toch al snel verbaasd te kijken. Ze hebben SEO-waardes om jaloers van te worden – en wij gaan je helpen om die waardes ook te behalen.

De meest geschikte, zorgvuldig uitgekozen bloggers uit ons netwerk zullen over jouw producten te schrijven – zie je het al voor je? Hoeveel enthousiasme deze bloggers gaan creëren rondom jouw producten? – met verwijzingen naar jouw webshop. Samenwerken met bloggers zorgt op deze manier niet alleen voor waardevolle content, maar ook voor brand awareness. En, ja, dat is inderdaad ontzettend waardevol voor je bedrijf.

Homefreak.nl influencer marketing

3. Bloggers jouw nieuwsartikels laten schrijven

Bloggers weten als geen ander hoe ze pakkende teksten schrijven voor je bedrijfsblog. Je mag best weten dat deze tekst ook door een blogger – en dus niet zomaar een of andere tekstschrijver – geschreven is. Bloggers gaan nét een stapje verder dan het schrijven van een simpele tekst: geen saaie teksten, maar écht waardevolle content die aansluit bij jouw bedrijf. Die artikels kun je met trots op je bedrijfsblog plaatsen.

Nieuwsartikels verbeteren je algemene SEO, maar zorgen ook voor continuïteit wanneer je de artikels wekelijks verwerkt in je nieuwsbrieven. En je kunt er nog veel meer mee: je klanten overtuigen, zoekverkeer binnenhalen via Google, etc. Nieuwsartikels zijn haast net zo flexibel inzetbaar als onze bloggers zelf ?

Nieuwsartikels laten schrijven door bloggers

Een bloggercampagne starten via Revaio

Waar wacht je nog op? Nu je eenmaal weet hoe je met onze bloggers kunt samenwerken, ligt het lot in jouw handen. Wil je teksten laten schrijven door bloggers? Of wil je je producten laten promoten? Stuur ons een mailtje om uit te leggen wat jouw doel is, en wij gaan op zoek naar Belgische of Nederlandse bloggers die aansluiten bij jouw bedrijf.

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Stage bij Revaio was een leuke ervaring. Elke dag bracht iets nieuws met zich mee, en ik heb echt veel geleerd. Het werken met verschillende bedrijven maakte het extra interessant. Ik herinner me vooral het Kruidvat-evenement waar ik met Revaio naartoe mocht, en ook andere leuke uitstapjes. Niet elke dag zat ik op kantoor, en de toffe collega's maakten het allemaal nog beter. Als je op zoek bent naar een stage in marketing, kan ik het zeker aanraden!

Hasnae Anedjar

Hasnae Anedjar

Stagiaire Revaio

Mijn stage bij Revaio was echt chill en supergezellig. Ik had de vrijheid om veel verschillende taken te doen. Dat was niet alleen leuk, maar het hielp me ook om de marketingwereld beter te begrijpen. Bij Revaio voelde ik me echt alsof ik in de echte werkwereld zat. Stijn Belmans is een toppersoon en hielp me veel, absoluut de beste stagebegeleider bij wie ik ooit stage heb gelopen. De opdrachten waren leuk en super leerzaam. We deden ook coole uitstapjes over marketing en business, wat me super veel leerde, niet alleen over marketing maar ook over de bedrijven wereld. Kortom, mijn stage bij Revaio was super leerzaam en leuk. Ik ben blij dat ik zoveel heb kunnen leren en zoveel verschillende dingen heb mogen doen.

Festus Oladimeji

Festus Oladimeji

Stagiair Revaio

Mijn stage bij Revaio was mijn eerste stage die ik heb gedaan. In negen weken tijd heb ik veel marketingkennis opgenomen en een leuke ervaring opgedaan. Bij Revaio maakte ik kennis met verschillende nieuwe tools die zowel mijn vaardigheden als mijn begrip hebben vergroot. Mijn dagelijkse taken waren divers, waardoor het elke dag een plezier was om naar stage te gaan. De kans om aan talloze projecten te werken vergrote mijn kennis en gaf mij een goede kijk van hoe het te werk gaat in een marketingbureau. De werksfeer bij Revaio was echt een leuke ervaring, er zijn leuke collega’s waarmee je samen kunt werken. Je voelt je bij Revaio snel thuis en op je gemak. De stage ervaring heeft mij niet enkel kennis bijgebracht, maar ook een leuke werk ervaring gegeven.

Onezime Nzisabira

Onezime Nzisabira

Stagiair Revaio

De stage bij Revaio was echt een goede ervaring. In slechts twee weken heb ik zoveel geleerd en gedaan. Het coole was de variëteit aan taken, er was altijd iets nieuws om aan te werken, waardoor de dagen snel voorbijgingen. Ik waardeerde ook de vrijheid die ik kreeg, het voelde nooit alsof ik beperkt was in wat ik kon doen. Een van de hoogtepunten waren de uitstapjes die we deden. Ze waren niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om het team beter te leren kennen. Mijn stagebegeleider, Stijn, was ook een top kerel. Zijn enthousiasme en positieve houding maakten elke dag beter. Het was de eerste keer dat ik graag voor iemand anders werkten. Ik zou een stage bij Revaio aan iedereen aanbevelen. Je krijgt er niet alleen veel van mee, maar de extra's zoals de uitstapjes maken het een super unieke ervaring. Ik zou het meteen nog een keer doen.

Alex Vervoort

Alex Vervoort

Stagiair Revaio

Ik wilde mijn dankbaarheid uiten voor de kans om stage te lopen bij Revaio. De afgelopen week was een hele ervaring en ik heb veel geleerd over het werken in een dergelijke ‘industrie’. De uren die ik bij Revaio heb doorgebracht hebben mij een beter beeld gegeven van wat ik in de toekomst kan verwachten. Uw personeel was gastvrij en behulpzaam en liet me zien wat ik zou kunnen bereiken als ik een carrière in deze sector zou nastreven. Tijdens mijn stage heb ik waardevol inzicht gekregen in veel onderwerpen. Uw leiderschap en bereidheid om mij dingen te laten zien maakten dit tot een positieve en interessante ervaring. Bedankt dat ik mocht observeren en meewerken aan verschillende projecten en vergaderingen (en natuurlijk veel leuke dingen mocht doen!) Ik waardeer de tijd, kennis en adviezen die u met mij hebt gedeeld. Deze stage heeft mijn interesse vergroot om me verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Ik wens u en het hele team veel succes, en misschien zien we elkaar in de toekomst weer.

Delia Luca-Ana

Delia Luca-Ana

Kijkstage Revaio

Bij Revaio is werken echt een plezier! Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken waardoor je echt kunt groeien. Wat zo geweldig is, is het warme team waar je in terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en soms wat mankementen, maar dat maakt juist dat we elkaar perfect aanvullen. Als stagiaire bij Revaio ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je zult merken dat je je snel thuis voelt en met plezier bijdraagt aan de doelen Revaio.

Arne Houbrechts

Arne Houbrechts

Intern Revaio

Stage lopen bij Revaio was als een avontuurlijke reis door de wereld van marketing, waar ik de vrijheid kreeg om mijn creativiteit te uiten, mijn skills te ontwikkelen en mijn stempel te drukken op diverse uitdagende taken. In dit kleine maar dynamische bureau ontdekte ik dat de grootte van een team niet uitmaakt, maar de impact die je kunt maken. Revaio gaf me de kans om mezelf te ontplooien, met gevarieerd werk dat me keer op keer enthousiast maakte. Hier heb ik geleerd dat in een inspirerende omgeving, de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je met passie en inzet een wereld van verschil kunt maken!

Stan Segers

Stan Segers

Intern Revaio

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Onze richtprijzen

Revaio staat voor transparantie. Daarom werken we met abonnementen. Zo weet je vanaf het begin hoeveel onze diensten kosten. Je betaalt nooit te veel, geloof ons ? Op deze manier willen we een duurzame relatie met je aangaan.

Per maand

Per jaar

1501800

Richtprijs per maand - Excl. btwRichtprijs per jaar - Excl. btw

Vraag offerte aan

Wat bieden we standaard aan?

  • Analyse passende blogs

  • Strategiebepaling nieuwsverspreiding

  • Blogverdeling

  • Uitgebreide KPI analyse

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.