Verhoog het aantal kwalitatieve leads en maximaliseer conversies

Van de huidige flow analyseren tot conversies tracken. Wij maken van bezoekers klanten.

Lees meer

Inbound marketing

Conversie optimalisatie

User experience

Je hebt als bedrijf een marketingafdeling of je besteedt het uit aan een marketingbureau. In het beste geval loopt alles goed en genereer je extra omzet door kwalitatieve marketing. Dat juichen we zeker toe. Toch kan het zijn dat je aanvoelt dat er niet het maximale uit gehaald wordt. Je bedrijf groeit wel, maar niet zoals je hoopt.

Inbound marketing

Leads zijn bezoekers die een actie doen. Bijvoorbeeld het invullen van een formulier. Door hen warm te maken voor jouw merk, is het gemakkelijker om van leads klanten te maken. We triggeren hen door middel van de Hubspot Inbound marketingmethode.

De Inbound methode is een bewezen, maar toch ondergewaardeerde methode. De bezoeker legt op deze manier een heel traject af en is op het einde gebonden aan jouw merk. Een trouwe klant zorgt niet alleen voor meer omzet, maar voor een jarenlange en stabiele omzet. Zo heb je op het einde van de rit meer kwalitatieve bezoekers, meer conversies en vooral: meer tijd voor je core business. Het principe van een snelle groei of growth hacking is hier niet ver te zoeken. Dit zowel voor websites en webshops.

Revaio kan op vlak van Inbound Marketing alles voor je realiseren. We werken enkel op maat en afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf. Met plezier en passie kunnen we jou op volgende vlakken ondersteunen.

Hubspot-Inbound-Marketing-methode-Revaio

SEO (Search Engine Optimization)

Jouw website of webshop hoger in Google, dat is onze doelstelling. Na een grondige SEO-analyse leggen we bloot wat de pijnpunten zijn. We voeren zowel een technische- als een contentanalyse uit. Bij de technische analyse kijken we onder andere naar de snelheid, programmeercode en mobiele vindbaarheid van de website. Bij de contentanalyse kijken we naar de kwaliteit van de teksten, de afbeeldingen en het aantal kwalitatieve links.

De werkpunten documenteren we in een overzichtelijke analyse die je altijd kunt raadplegen. Daarna is het tijd om de website te optimaliseren. We optimaliseren de website stap voor stap en volgen dit elke maand op. Zo krijgt Google de tijd om de website te verwerken en kunnen we elke maand vooruitgang boeken. De resultaten, dus het aantal zoekwoorden en de positie in Google, kunnen we op aanvraag monitoren.

Elke maand analyseren we opnieuw je website en optimaliseren we indien nodig. Het is altijd mogelijk dat er aspecten opduiken die de website kunnen beïnvloeden. Die kunnen we in real-time oplossen.

Om aan te tonen dat we zorgen voor hogere posities in Google, tonen we jou een voorbeeld van onze klant Smartphone Trends. Eerst en vooral optimaliseerden we de website technisch en behaalden we een mooie score van 98 op 100 van Google. We voegden elke maand SEO-geoptimaliseerde teksten toe die vooral fijn zijn om te lezen. De website had na enkele maanden meer dan 3 zoekwoorden in de top 10, 5 in de top 30 en maar liefst 35 in de top 100! Bekijk gerust de case van Smartphone Trends voor meer informatie.

Smartphone-Trends-top-keywords

Case Smartphone Trends

Smartphone Trends

Development Digital marketing

Behaalde pagespeed van 99 op 100

Bekijk case
Smartphone-Trends-banner-1024x683

SEA (Search Engine Advertising)

Adverteren in Google met een zo hoog mogelijke positie en een zo laag mogelijke kost, dat is de doelstelling. Misschien heb je als bedrijf al enkele Google-advertenties gemaakt, maar viel het resultaat tegen. Of de advertenties waren zo duur dat je de campagne stopzette. Of je zet misschien net je eerste stappen in SEA.

Revaio optimaliseert jouw huidige campagne of we creëren inspirerende advertenties die jou geld opbrengen. Tot slot moet jouw ROI of Return On Investment pico bello zijn. Hoe doen we dat dan? We beginnen met een uitgebreide analyse en kijken hoe je het beste SEA kunt inzetten. Als je al een Google Adwords-account hebt, kijken we naar de structuur en hoe we jouw campagnes winstgevend maken. We creëren één of meerdere campagnes die vaak samengaan met SEO- en sociale mediacampagnes. Het maken van de hoogst scorende campagne tegen een minimale prijs, is ons doel.

We mikken op conversie, op het aantrekken van nieuwe klanten en het creëren van een fanbasis. Zo krijg je als bedrijf een boost qua omzet en vooral loyale klanten. Nadat de campagnes lopen, volgen we elke maand alles nauwlettend op. Zo kunnen we advertenties en campagnes optimaliseren en bijsturen. Op deze manier blijft jouw kost minimaal met een zo hoog mogelijke opbrengst.

Om onze woorden kracht bij te zetten, geven we mee welke soort campagnes we reeds gedaan hebben:
- Strategiebepaling: van blogbezoeker naar klant;
- Marketing flow: van landingspagina naar lead en klant;
- Specifieke nichecampagnes: voor zowel profit- als non-profitorganisaties.

Google Ads conversies behaald

SMM (Social Media Marketing)

Sociale media is niet meer weg te denken. Helaas zijn er veel bedrijven die sociale mediadiensten aanbieden, maar zonder een doordachte strategie. Daar verschillen wij in. Bij Revaio beginnen we met een uitgebreide analyse van jouw bedrijf op social media. Op welke kanalen is jouw bedrijf actief? Waar liggen opportuniteiten en zijn er bedreigingen?

Met een Plan van Aanpak kiezen we samen met jou voor een sociale mediastrategie op lange termijn. We stellen KPI’s (Key Performance Indicators) op zodat je elke maand kunt opvolgen hoeveel vooruitgang er is. Zo kunnen we elke maand bijsturen indien nodig. Na de strategie gaan we creëren. We communiceren in dezelfde stijl als jouw bedrijf en optimaliseren in real-time. In samenspraak kijken we naar een conversiegerichte communicatiestijl om de kosten te verlagen en de omzet te verhogen.

Een sociale mediacase waar we trots op zijn, is Apple Nieuws Vlaanderen. Met meer dan 20.000 bezoekers per maand is het de grootste Applenieuwswebsite van Vlaanderen. We beheren onder andere de sociale media van de website. Na een grondige analyse van de doelgroep, website en sociale media hadden we een focus. Door onze unieke strategie van bijvoorbeeld Facebook, hebben we al ruime de vooropgestelde KPI’s behaald.

Met 25% meer fans, 40% meer bezoekers en 25% meer omzet, groeit Apple Nieuws Vlaanderen sneller dan ooit. Benieuwd welke succesvolle Facebook-strategie wij toepassen? Contacteer ons gerust voor vrijblijvend advies.

Social media resultaten

Case Apple Nieuws Vlaanderen

Apple Nieuws Vlaanderen

Digital marketing

Meer dan 13.000 echte Apple fans!

Bekijk case
Apple-Nieuws-Vlaanderen-1024x767

Nieuw: conversie optimalisatie

Om een maximale conversie en uitzet uit marketing te halen, hebben we een nieuwe soort dienst: marketing optimalisatie. We voelden dat bedrijven vaak een goede online marketing hebben, maar het niet optimaliseren.

Realtime-Analytics-44-bezoekers-actief-e1527430787881

Marketing optimalisatie stappenplan

Marketing optimalisatie voeren we uit aan de hand van 3 stappen: een analyse van de huidige situatie, een Plan van Aanpak opstellen en alles opvolgen. Eerst en vooral bekijken we de huidige situatie. Staat de SEO en sociale media op punt? Wat is de flow van bezoeker naar klant? Wordt de juiste doelgroep bereikt? Al deze vragen en nog veel meer nemen we op in ons onderzoek.

Vervolgens stellen we een Plan van Aanpak op samen met jou. Op welke vlakken kan je meer uit je marketing halen. Welke prioriteiten moet je stellen? Elke maand herhalen we dit proces en volgen we mee op wat er verbetert is en wat beter kan. De online markt verschuift constant en het is de boodschap er snel bij te zijn.

Case Docentenplein

Om deze dienst tastbaarder te maken, hebben we een leuke case in petto: Docentenplein. Een website waar leerkrachten informatie, tools en tips vinden. We kregen de kans om deze website volledig op SEO te optimaliseren, te beginnen met een snelheidsoptimalisatie. Om een zo hoog mogelijke snelheidsscore te realiseren, pakten we de gehele website aan. We hebben de programmeercode, afbeeldingen, caching en veel meer geoptimaliseerd. Daarnaast hebben we het SSL-certificaat verbeterd en veiliger gemaakt door middel van HSTS.

De website is met onze aanpak op snelheid gestegen van 70 naar 93 op 100. Google indexeert de website nu vele malen sneller en krijgt het vaak hogere posities op zoekwoorden. Zo zie je dat zelfs de kleinste optimalisaties wonderen kunnen doen.

Revaio als adviseur bij marketing optimalisatie

Het proces van marketing optimalisatie is vooral adviserend. Wij adviseren jou hij jouw marketing naar een hoger niveau gebracht wordt. Zo heb jij de volledige vrijheid om te bepalen wat jij belangrijk vindt. Wil je toch liever dat we alles optimaliseren of uit handen nemen. We bespreken het maar al te graag met jou.

Revaio als zakenpartner in Marketing Leads & optimalisatie

Kies je voor Revaio? Dan kies je voor:

 • uitgebreide, onderbouwde analyses.
 • doelgroepgerichte strategieën.
 • conversiegerichte contentcreatie.
 • up-to-date maatoplossingen.
 • nieuwe, kwalitatieve leads en klanten.
 • samenwerkingen op lange termijn.

Het proces van marketing optimalisatie is vooral adviserend. Wij adviseren jou hij jouw marketing naar een hoger niveau gebracht wordt. Zo heb jij de volledige vrijheid om te bepalen wat jij belangrijk vindt. Wil je toch liever dat we alles optimaliseren of uit handen nemen. We bespreken het maar al te graag met jou.

Dat is nog niet alles. Door onze passie voor marketing, blijven we natuurlijk niet achter. We investeren hard in de nieuwste technologieën en trends. Zo hebben we ook meerdere Hubspot- en Google certificaten om onze kennis aan te tonen.

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Onze richtprijzen

Revaio staat voor transparantie. Daarom werken we met abonnementen. Zo weet je vanaf het begin hoeveel onze diensten kosten. Je betaalt nooit te veel, geloof ons ? Op deze manier willen we een duurzame relatie met je aangaan.

Per maand

Per jaar

4004800

Richtprijs per maand - Excl. btwRichtprijs per jaar - Excl. btw

Vraag nu een offerte aan

Wat bieden we standaard aan?

 • Complete marketinganalyse

 • Conversieanalyse

 • Marketingstrategie bepalen

 • Landingspagina's creëren

 • Organische resultaten verbeteren

 • Media campagnes optimaliseren

 • Marketing automatiseren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.