Influencer marketing

Maak een connectie met influencers door middel van jouw DNA

Lees meer

Positieve branding

Merkbetrouwbaarheid verhogen

Archetype bepalen

Influencer marketing: zet jij het al in voor jouw bedrijf? Influencers maken hun volgers nét zo enthousiast over jouw producten als jij dat bent: het lijkt wel een droom! De grootste merken, van Lipton Ice Tea tot Airbnb, maken dankbaar gebruik van deze marketingstrategie. Maar niet alle kleine bedrijven hebben – in tegenstelling tot deze bekende merken – de juiste middelen in huis om een succesvolle influencer campagne te starten. Gelukkig kun je daarvoor Revaio inschakelen. Wat een toeval hè?

Met onze influencer marketing ga je next level

Influencer marketing is geen grap meer, anno 2020. Het is serious business. Heb je eenmaal ontdekt wat het is, dan snap je waarom deze term bij ons als muziek in de oren klinkt. Deze marketingstrategie gaat je namelijk helpen om jouw marketingdoelen te realiseren. Of, beter nog: Revaio gaat je hiermee helpen, met behulp van ons netwerk met de leukste Belgische en Nederlandse social influencers.

Om je te laten zien wat de mogelijkheden zijn, hebben we de 5 belangrijkste doelstellingen voor je op een rijtje gezet. En dan te bedenken dat dit allemaal mogelijk is met enkel influencer marketing ?

1. Influencer marketing is op een duurzame manier bekendheid krijgen

Door het bereik van de influencers die wij inzetten creëer je brand awareness. De content, geschreven door onze beste social influencers, zorgt niet alleen voor leads op het moment van plaatsing, maar ook voor herkenning in de toekomst. Heeft een trouwe volger jouw product nodig op een later moment, dan zal diegene weer terugdenken aan jouw merk.

JNGL Instagram influencer marketing

2. Social media likes verhogen

Meer likes krijgen op social media. Van échte mensen. Dat is een doelstelling die je kunt behalen door middel van social influencer marketing. Hoe we te werk gaan? Heel simpel: we selecteren bloggers uit ons netwerk die aansluiten bij jouw bedrijf, om vervolgens een winactie te organiseren. Een “like de pagina van dit bedrijf en doe mee”-winactie, om precies te zijn. Hun blog, Facebook én Instagram worden daarna ingezet om de winactie te delen.

Het gevolg is – en dit gaat echt fantastisch klinken – dat je meer likes krijgt van mensen die jouw product ook écht willen hebben. Waarom deden ze anders mee aan de winactie? Op deze manier kunnen we influencer campagnes gebruiken om jouw social media accounts te laten groeien.

Social media likes verhogen

3. Influencers inzetten voor je branding

Bloggers zijn de meest positieve, meest enthousiaste mensen op aarde. En dat is precies wat je nodig hebt. Onze bloggers – we noemen ze liever brand ambassadors – gaan jou op weg helpen om jouw merk goed neer te zetten. De manier waarop jij op jouw bedrijfsblog zelf jouw producten aanprijst en je brand probeert te verbeteren, zo gebruiken onze bloggers hun eigen blog om datzelfde te doen. En dat is ontzettend effectief: een ander die jouw bedrijf aanprijst is goud waard.

Bonomi Koffie samenwerking influencers

4. Leads verhogen met relevante influencer campagnes

Speciaal geselecteerde bloggers die met groot enthousiasme over jouw producten vertellen, terwijl hun volgers net zo enthousiast raken. Dat is een van onze manieren om van buitenaf je leads te verhogen. Influencer marketing is bijna een vorm van warme acquisitie te noemen – daarom zijn we hier zo’n groot fan van.

Meerdere tactieken tegelijk inzetten om leads te genereren? Lees meer over marketing leads.

Duurzame samenwerking influencers

5. Influencers om leads te automatiseren via SEO

Op korte termijn leads ontvangen, maar ook in de toekomst. Dat is waar wij voor gaan zorgen. Bij Revaio is het mogelijk om bloggers te laten selecteren die op hun eigen blog een SEO-proof artikel schrijven over jouw producten.

De blogartikels zullen altijd vindbaar blijven in zoekmachines. Hierdoor blijven de artikels – ook in de toekomst – een stroom van nieuwe bezoekers krijgen. Die bezoekers worden vervolgens via warme acquisitie doorverwezen naar jouw webshop. Als dat geen goed plan is ?

SEO influencer marketing

Influencers inzetten voor deze 5 marketingdoelen?

We vertellen het je nog maar een keer: wij zijn fan van influencer marketing en jij gaat dat ook worden. Het is inzetbaar voor ontzettend veel marketingdoelstellingen, van bekendheid krijgen tot het genereren van leads. En weet je wat het beste is? Deze doelstellingen gaan vaak samen. Influencer campagnes met als doel leads te genereren, kunnen voor bekendheid zorgen, en andersom.

We weten dat je inmiddels overtuigd bent, dus we staan al klaar om je mailtje te ontvangen in onze mailbox.

Revaio als influencer marketing bureau

Influencer marketing uitbesteden? Yes, goed plan! Als influencer marketing bureau helpt Revaio jou om het beste te halen uit je campagnes. Wij stellen een plan op en benaderen de bloggers binnen ons netwerk. Dit bespaart jou tijd, moeite, en heen-en-weer mailen. En dat niet alleen: door micro-influencers in te zetten, besparen we op de hoge kosten van bekende bloggers. En dat terwijl kleine influencers vaak een hoger engagement hebben! Dus, waar wacht je nog op?

Ontdek onze influencer marketing strategie

Ons basisprincipe is dat we kiezen voor duurzaamheid: nu leads genereren, maar ook in de toekomst. Daarom zie je altijd dat we bloggers inzetten als influencers. Hun geschreven blogartikels zijn ook in de toekomst kunnen terugvinden via Google. Voor volgers is producten terugzoeken via instagram namelijk een stuk lastiger.

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Ik wilde mijn dankbaarheid uiten voor de kans om stage te lopen bij Revaio. De afgelopen week was een hele ervaring en ik heb veel geleerd over het werken in een dergelijke ‘industrie’. De uren die ik bij Revaio heb doorgebracht hebben mij een beter beeld gegeven van wat ik in de toekomst kan verwachten. Uw personeel was gastvrij en behulpzaam en liet me zien wat ik zou kunnen bereiken als ik een carrière in deze sector zou nastreven. Tijdens mijn stage heb ik waardevol inzicht gekregen in veel onderwerpen. Uw leiderschap en bereidheid om mij dingen te laten zien maakten dit tot een positieve en interessante ervaring. Bedankt dat ik mocht observeren en meewerken aan verschillende projecten en vergaderingen (en natuurlijk veel leuke dingen mocht doen!) Ik waardeer de tijd, kennis en adviezen die u met mij hebt gedeeld. Deze stage heeft mijn interesse vergroot om me verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Ik wens u en het hele team veel succes, en misschien zien we elkaar in de toekomst weer.

Delia Luca-Ana

Delia Luca-Ana

Kijkstage Revaio

Bij Revaio is werken echt een plezier! Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken waardoor je echt kunt groeien. Wat zo geweldig is, is het warme team waar je in terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en soms wat mankementen, maar dat maakt juist dat we elkaar perfect aanvullen. Als stagiaire bij Revaio ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je zult merken dat je je snel thuis voelt en met plezier bijdraagt aan de doelen Revaio.

Arne Houbrechts

Arne Houbrechts

Intern Revaio

Stage lopen bij Revaio was als een avontuurlijke reis door de wereld van marketing, waar ik de vrijheid kreeg om mijn creativiteit te uiten, mijn skills te ontwikkelen en mijn stempel te drukken op diverse uitdagende taken. In dit kleine maar dynamische bureau ontdekte ik dat de grootte van een team niet uitmaakt, maar de impact die je kunt maken. Revaio gaf me de kans om mezelf te ontplooien, met gevarieerd werk dat me keer op keer enthousiast maakte. Hier heb ik geleerd dat in een inspirerende omgeving, de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je met passie en inzet een wereld van verschil kunt maken!

Stan Segers

Stan Segers

Intern Revaio

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Onze richtprijzen

Revaio staat voor transparantie. Daarom werken we met abonnementen. Zo weet je vanaf het begin hoeveel onze diensten kosten. Je betaalt nooit te veel, geloof ons ? Op deze manier willen we een duurzame relatie met je aangaan.

Per maand

Per jaar

4004800

Richtprijs per maand - Excl. btwRichtprijs per jaar - Excl. btw

Vraag offerte aan

Wat bieden we standaard aan?

  • Duurzame naambekendheid

  • Extra conversies genereren

  • Organische vindbaarheid verhogen

  • Duurzame samenwerkingen opzetten

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.