Marketing automation

Van landingspagina's tot automation. Minder kosten, meer tevreden klanten.

Lees meer

Social media automation

E-mail Marketing Automation

Marketing flow

CRM & CMS automation

Marketing is door de opkomst van sociale media, applicaties, Virtual Reality en nog veel meer enorm geëvolueerd. Marketingafdelingen zien vaak door de bomen het bos niet meer. Marketing Automation biedt een oplossing. Door handmatige processen te automatiseren, staan marketing en sales op één lijn. Je kunt sneller en eenvoudiger prospects herkennen en naar jouw bedrijf leiden. Zo zorg je voor meer leads en meer klanten op lange termijn. Het mooiste van Marketing Automation? Je bespaart tot 20% op de kosten en je hebt zelf meer tijd om je op je core business te richten.

Revaio kan op verschillende vlakken jouw marketing automatiseren. Voor jou zetten we alle automatisaties op een rijtje:

Social media automation

Facebook, Instagram, Tiktok en Youtube. Op al deze platformen kan je naar hartelust adverteren. Iets wat we zelf ook dagelijks doen. Hoe houd je het overzicht? Nog belangrijker: Hoe zorgen sociale media voor meer klanten? Het antwoord is Marketing Automation.

Door potentiële leads op sociale media te identificeren, kan je hen actief benaderen in verschillende campagnes. Des te meer mogelijke klanten over jouw bedrijf weten en via een aangename communicatie, des te meer kans dat ze daadwerkelijk klant worden. Laat geen kansen liggen en automatiseer de sociale media van jouw bedrijf.

Social media automation

Case Rotterdam Hotspots

Instagram account Rotterdam Hotspots

Digital marketing

Meer dan 1000 likes op verschillende posts.

Bekijk case
Rotterdam Hotspots Instagram account

E-mail Marketing Automation

Je bedrijf gebruikt misschien of nog geen e-mailmarketing. Al verzend je wekelijks nieuwsbrieven, zelfs dan ga je niet alle potentiële klanten binnenhalen. Waarom niet? Omdat E-mail Marketing Automation verder gaat dan e-mails versturen. Door e-mailflows op te zetten, flowcharts te maken en alles te blijven testen, bereik je de juiste persoon op het juiste moment. Iets voor jouw bedrijf?

E-mail automation

Marketing flow

Veruit het beste voorbeeld van automation, is het creëren van een marketing flow. Met een flow ga je bezoekers leiden van prospect naar potentiële klant. Ze leren eerst jouw bedrijf kennen door middel van een doelgroepgerichte campagne. Daarna maak je advertenties om ze te overtuigen en ze binnen te halen als klant. Testen, testen en nog eens testen is de boodschap. Dat is de tijd en moeite zeker waard, want zo ga je leads genereren waar je maar van kan dromen. Wil jij met jouw bedrijf je marketingdromen laten uitkomen?

Hubspot-Inbound-Marketing-methode-Revaio

CRM Automation

Als bedrijf heb je vaak een klantenbeheersysteem of Client Relationshop Management (CRM). Je kunt alle contacten handmatig invullen in het systeem of alles automatiseren. Je wilt toch geen mogelijke klanten verliezen op sociale media of je website. Automatiseer jouw CRM en behoud een overzicht.

CRM automation

CMS Automation

Achter bijna elke website zit een administratie- en beheergedeelte, een CMS. Hier kan je bestellingen bijhouden en pagina’s en blogs schrijven. Wist je ook dat je een CMS volledig kunt automatiseren? Blogposts direct op sociale media zetten, bestellingen instant verwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Houd je met de leuke dingen van het ondernemen bezig en automatiseer jouw CMS.

CMS automation

Revaio als zakenpartner in Marketing Automation

Bovenstaande oplossingen en nog meer zijn mogelijk met Marketing Automation. Kom gerust eens vrijblijvend met ons praten over de mogelijkheden. We kunnen niet wachten om jou de wondere wereld van automation uit de doeken te doen.

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Ik wilde mijn dankbaarheid uiten voor de kans om stage te lopen bij Revaio. De afgelopen week was een hele ervaring en ik heb veel geleerd over het werken in een dergelijke ‘industrie’. De uren die ik bij Revaio heb doorgebracht hebben mij een beter beeld gegeven van wat ik in de toekomst kan verwachten. Uw personeel was gastvrij en behulpzaam en liet me zien wat ik zou kunnen bereiken als ik een carrière in deze sector zou nastreven. Tijdens mijn stage heb ik waardevol inzicht gekregen in veel onderwerpen. Uw leiderschap en bereidheid om mij dingen te laten zien maakten dit tot een positieve en interessante ervaring. Bedankt dat ik mocht observeren en meewerken aan verschillende projecten en vergaderingen (en natuurlijk veel leuke dingen mocht doen!) Ik waardeer de tijd, kennis en adviezen die u met mij hebt gedeeld. Deze stage heeft mijn interesse vergroot om me verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Ik wens u en het hele team veel succes, en misschien zien we elkaar in de toekomst weer.

Delia Luca-Ana

Delia Luca-Ana

Kijkstage Revaio

Bij Revaio is werken echt een plezier! Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken waardoor je echt kunt groeien. Wat zo geweldig is, is het warme team waar je in terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en soms wat mankementen, maar dat maakt juist dat we elkaar perfect aanvullen. Als stagiaire bij Revaio ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je zult merken dat je je snel thuis voelt en met plezier bijdraagt aan de doelen Revaio.

Arne Houbrechts

Arne Houbrechts

Intern Revaio

Stage lopen bij Revaio was als een avontuurlijke reis door de wereld van marketing, waar ik de vrijheid kreeg om mijn creativiteit te uiten, mijn skills te ontwikkelen en mijn stempel te drukken op diverse uitdagende taken. In dit kleine maar dynamische bureau ontdekte ik dat de grootte van een team niet uitmaakt, maar de impact die je kunt maken. Revaio gaf me de kans om mezelf te ontplooien, met gevarieerd werk dat me keer op keer enthousiast maakte. Hier heb ik geleerd dat in een inspirerende omgeving, de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je met passie en inzet een wereld van verschil kunt maken!

Stan Segers

Stan Segers

Intern Revaio

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Onze richtprijzen

Revaio staat voor transparantie. Daarom werken we met abonnementen. Zo weet je vanaf het begin hoeveel onze diensten kosten. Je betaalt nooit te veel, geloof ons ? Op deze manier willen we een duurzame relatie met je aangaan.

Per maand

Per jaar

2503000

Richtprijs per maand - Excl. btwRichtprijs per jaar - Excl. btw

Vraag offerte aan

Wat bieden we standaard aan?

  • Stakeholders analyseren

  • MVO-benchmarks uitvoeren

  • Systemen automatiseren

  • Gespecialiseerde trainingen

  • Certificeringen bepalen

  • Maandelijkse rapportages

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.