Dé SEO tool van Revaio

Start zelf met het monitoren van jouw rankings in de zoekmachines

Lees meer

Zoekwoorden controle en updates

Website en on-page audit

Zoekwoorden suggesties en -clusters

Backlinks controle

Je leest het goed: wij hebben dé SEO tool waar je naar op zoek bent. Met één klik een (technische) website audit uitvoeren, keyword suggesties opvragen, backlinks checken.. Met de SEO tool is ontzettend veel mogelijk. De tool werkt daarnaast met een gepersonaliseerd SEO stappenplan. Ga je daarmee aan de slag, dan worden je resultaten automatisch bijgehouden. Op die manier neemt de tool je mee om stap voor stap je website te optimaliseren.

Gratis SEO analyse aanvragen?

Een SEO analyse? Gratis, zeg je? Ja! Wij zijn zó enthousiast over onze website analyse dat we de eerste keer de SEO analyse kosteloos voor je uitvoeren. Zo kun je zien hoe jouw site ervoor staat. Het mooie is dat je daarna altijd nog kunt overgaan op het zelf gebruiken van onze tool. Hiermee kun je eenvoudig – en zo vaak je maar wilt – zelf de SEO scan uitvoeren.

SEO check (zelf) uitvoeren

Nu denk je misschien dat het handig is om zelf een basis SEO check uit te voeren. Je kunt dat doen via een gratis online SEO checker, maar hoeveel info krijg je dan écht? Bizar weinig, vinden wij. Je krijgt – als je geluk hebt – nog net te weten op welke positie je website staat.. Gelukkig kan het ook anders: bij bieden een SEO checker aan die je niet alleen zelf kunt gebruiken, maar die je ook álle (geavanceerde) info geeft die je nodig hebt, inclusief stappenplan. En, inderdaad: dat is wel een stuk uitgebreider dan je gewend bent.

SEO tool

Als ondernemer zélf je website optimaliseren? Dat werkt het beste met een goede SEO tool. Via onze SEO tool wordt in stappen aangegeven waar er nog winst te behalen valt qua optimalisatie. Pas vervolgens je webpagina’s aan en check ze opnieuw: dan zie je precies hoeveel invloed jouw aanpassingen hebben gehad. Herhaal dan het proces om je website verder te optimaliseren via de tool.

De 7 mogelijkheden van de SEO tool

We vertellen je alvast dat de SEO tool éigenlijk ruim 50+ opties heeft. Toch hebben we even de belangrijkste kenmerken van de tool voor je op een rijtje gezet. De andere mogelijkheden ontdek je vanzelf ?

1. Keyword ranking checker tool

Hiermee kun je tijdens het SEO proces makkelijk online je ranking positie checken. Op welke positie staat je website in de zoekresultaten? Is je site gestegen in Google? En, vooral: met welk zoekwoord ben je gestegen en wat verdient nog aandacht?

Met de keyword rank checker kun je live bijhouden op welke positie je website staat met bepaalde keywords. Zo kun je achteraf evalueren of je nieuwe blogartikelen het goed doen. Ook kun je makkelijk bijhouden hoe Google reageert op aanpassingen die je maakt tijdens je zoekmachine optimalisatie.

Zoekwoorden ranking check

2. Website audit

Via de SEO tool kun je een website audit uitvoeren. Met een website audit kun je achterhalen op welke punten er nog winst te behalen is qua optimalisatie. De SEO tool beoordeelt je website op letterlijk álle aspecten die jouw SEO verbeteren: van technische punten zoals adviezen om canonical tags toe te voegen, tot het advies om je html-code te (laten) verkleinen.

Website audit SEO

3. On-page SEO audit

Bij een uitgebreide zoekmachine optimalisatie is het belangrijk dat je je website per pagina onder handen neemt. Met de on-page SEO audit die beschikbaar is in de tool, kun je snel de SEO van je webpagina’s checken. Daarmee krijg je een analyse van wel 14 (!) SEO ranking factoren. Van een content analyse tot keyword density, en van de laadsnelheid tot een verdere technische analyse.

Alsof dat nog niet geweldig genoeg was, krijg je bij elke webpagina audit een uitgebreid SEO stappenplan. In stappen wordt aangegeven wat je nog kunt verbeteren en op welke manier je dat kunt doen. Zo gaat het optimaliseren na de SEO audit nóg eenvoudiger!

On page audit SEO

4. Keyword suggestie tool

Gebruik je nu nog de Google zoekwoorden tool? Schuif die dan maar snel aan de kant, want ook dit is gewoon geïntegreerd in onze SEO tool. Door één zoekwoord in te typen, krijg je honderden – of duizenden – suggesties. Niet alleen de simpele keywords, maar ook LSI en longtail keywords. En laat dat nou nét de zoekwoorden zijn waarmee het makkelijker is om hoog te ranken.

Zoekwoorden suggesties

5. Keyword clusters maken (groeperen)

Heb je met de keyword suggestie tool de juiste woorden kunnen vinden? Goed bezig! Dan kun je ze daarna toevoegen aan je zoekwoordenplan. Om het nog mooier te maken, kun in de SEO tool alles automatisch laten clusteren. Daardoor zie je meteen welke keyword clusters het beste zullen werken. Zo wordt het ontzettend simpel om zoekwoorden rondom je belangrijkste cornerstone artikelen te vinden, op te slaan en te clusteren.

Zoekwoorden analyse

6. Backlink checker en monitoring

Om nogmaals te laten zien waarom dit zo’n handige SEO tool is: je kunt backlinks koppelen aan de keywords in je clusters. Zo kun je in de gaten houden of die pagina’s inderdaad op de juiste keywords ranken. Bovendien heeft de backlink checker veel geavanceerde opties. Wat dacht je van je MOZ DA checken, en je Alexa rank? En je domain trust (volgens Majestic)?

Je kunt zelfs de social popularity bekijken: hoe vaak is je pagina op social media gedeeld? Zo heb je meteen door welke content goed scoort en waar je dus zeker meer van moet gaan schrijven.

Backlink checker tool

7. SEO stappenplan

Aan de hand van de staat van je pagina’s wordt automatisch een SEO plan voor je opgesteld. Daar kun je direct mee aan de slag! Per stap zie je wat je nog aan je huidige SEO moet aanpassen, maar ook wat nog helemaal geïmplementeerd moet worden. Wij helpen je daar uiteraard graag mee als je hulp nodig hebt.

SEO stappenplan

De SEO tool aanvragen

Deze geavanceerde SEO tool is alles wat je nodig hebt om je website succesvol hoger in Google te krijgen. De tool zorgt voor een goede analyse mét een SEO stappenplan, wat de basis is van zoekmachine optimalisatie. Je hebt meteen duidelijkheid over de knelpunten van je website en kunt gericht aan de slag met SEO. Daarna kun je met de geavanceerde mogelijkheden je website perfectioneren.

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Stage bij Revaio was een leuke ervaring. Elke dag bracht iets nieuws met zich mee, en ik heb echt veel geleerd. Het werken met verschillende bedrijven maakte het extra interessant. Ik herinner me vooral het Kruidvat-evenement waar ik met Revaio naartoe mocht, en ook andere leuke uitstapjes. Niet elke dag zat ik op kantoor, en de toffe collega's maakten het allemaal nog beter. Als je op zoek bent naar een stage in marketing, kan ik het zeker aanraden!

Hasnae Anedjar

Hasnae Anedjar

Stagiaire Revaio

Mijn stage bij Revaio was echt chill en supergezellig. Ik had de vrijheid om veel verschillende taken te doen. Dat was niet alleen leuk, maar het hielp me ook om de marketingwereld beter te begrijpen. Bij Revaio voelde ik me echt alsof ik in de echte werkwereld zat. Stijn Belmans is een toppersoon en hielp me veel, absoluut de beste stagebegeleider bij wie ik ooit stage heb gelopen. De opdrachten waren leuk en super leerzaam. We deden ook coole uitstapjes over marketing en business, wat me super veel leerde, niet alleen over marketing maar ook over de bedrijven wereld. Kortom, mijn stage bij Revaio was super leerzaam en leuk. Ik ben blij dat ik zoveel heb kunnen leren en zoveel verschillende dingen heb mogen doen.

Festus Oladimeji

Festus Oladimeji

Stagiair Revaio

Mijn stage bij Revaio was mijn eerste stage die ik heb gedaan. In negen weken tijd heb ik veel marketingkennis opgenomen en een leuke ervaring opgedaan. Bij Revaio maakte ik kennis met verschillende nieuwe tools die zowel mijn vaardigheden als mijn begrip hebben vergroot. Mijn dagelijkse taken waren divers, waardoor het elke dag een plezier was om naar stage te gaan. De kans om aan talloze projecten te werken vergrote mijn kennis en gaf mij een goede kijk van hoe het te werk gaat in een marketingbureau. De werksfeer bij Revaio was echt een leuke ervaring, er zijn leuke collega’s waarmee je samen kunt werken. Je voelt je bij Revaio snel thuis en op je gemak. De stage ervaring heeft mij niet enkel kennis bijgebracht, maar ook een leuke werk ervaring gegeven.

Onezime Nzisabira

Onezime Nzisabira

Stagiair Revaio

De stage bij Revaio was echt een goede ervaring. In slechts twee weken heb ik zoveel geleerd en gedaan. Het coole was de variëteit aan taken, er was altijd iets nieuws om aan te werken, waardoor de dagen snel voorbijgingen. Ik waardeerde ook de vrijheid die ik kreeg, het voelde nooit alsof ik beperkt was in wat ik kon doen. Een van de hoogtepunten waren de uitstapjes die we deden. Ze waren niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om het team beter te leren kennen. Mijn stagebegeleider, Stijn, was ook een top kerel. Zijn enthousiasme en positieve houding maakten elke dag beter. Het was de eerste keer dat ik graag voor iemand anders werkten. Ik zou een stage bij Revaio aan iedereen aanbevelen. Je krijgt er niet alleen veel van mee, maar de extra's zoals de uitstapjes maken het een super unieke ervaring. Ik zou het meteen nog een keer doen.

Alex Vervoort

Alex Vervoort

Stagiair Revaio

Ik wilde mijn dankbaarheid uiten voor de kans om stage te lopen bij Revaio. De afgelopen week was een hele ervaring en ik heb veel geleerd over het werken in een dergelijke ‘industrie’. De uren die ik bij Revaio heb doorgebracht hebben mij een beter beeld gegeven van wat ik in de toekomst kan verwachten. Uw personeel was gastvrij en behulpzaam en liet me zien wat ik zou kunnen bereiken als ik een carrière in deze sector zou nastreven. Tijdens mijn stage heb ik waardevol inzicht gekregen in veel onderwerpen. Uw leiderschap en bereidheid om mij dingen te laten zien maakten dit tot een positieve en interessante ervaring. Bedankt dat ik mocht observeren en meewerken aan verschillende projecten en vergaderingen (en natuurlijk veel leuke dingen mocht doen!) Ik waardeer de tijd, kennis en adviezen die u met mij hebt gedeeld. Deze stage heeft mijn interesse vergroot om me verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Ik wens u en het hele team veel succes, en misschien zien we elkaar in de toekomst weer.

Delia Luca-Ana

Delia Luca-Ana

Kijkstage Revaio

Bij Revaio is werken echt een plezier! Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken waardoor je echt kunt groeien. Wat zo geweldig is, is het warme team waar je in terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en soms wat mankementen, maar dat maakt juist dat we elkaar perfect aanvullen. Als stagiaire bij Revaio ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je zult merken dat je je snel thuis voelt en met plezier bijdraagt aan de doelen Revaio.

Arne Houbrechts

Arne Houbrechts

Intern Revaio

Stage lopen bij Revaio was als een avontuurlijke reis door de wereld van marketing, waar ik de vrijheid kreeg om mijn creativiteit te uiten, mijn skills te ontwikkelen en mijn stempel te drukken op diverse uitdagende taken. In dit kleine maar dynamische bureau ontdekte ik dat de grootte van een team niet uitmaakt, maar de impact die je kunt maken. Revaio gaf me de kans om mezelf te ontplooien, met gevarieerd werk dat me keer op keer enthousiast maakte. Hier heb ik geleerd dat in een inspirerende omgeving, de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je met passie en inzet een wereld van verschil kunt maken!

Stan Segers

Stan Segers

Intern Revaio

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Onze richtprijzen

Revaio staat voor transparantie. Daarom werken we met abonnementen. Zo weet je vanaf het begin hoeveel onze diensten kosten. Je betaalt nooit te veel, geloof ons ? Op deze manier willen we een duurzame relatie met je aangaan.

Per maand

Per jaar

20200

per maand - Excl. btwper jaar - Excl. btw

Vraag offerte aan

Wat bieden we standaard aan?

  • 100 zoekwoorden

  • Elke week nieuwe data

  • 2.500 backlinks

  • 15.000 pagina's audit

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.