Uitbreiden naar het buitenland? We got you covered!

Wij zorgen ervoor dat jij klaar bent om nieuwe markten toe te treden. Van development tot 360-tours en duurzame kantoormeubels.

Lees meer

Door onze passie voor reizen, hebben we ons gespecialiseerd in buitenlandse markten. We hebben in diverse markten lokale connecties. Buiten dat, bieden we ook volgende aan:

✅ Potentieel meten met een marktanalyse

✅ Mogelijke partners vinden met prospectie

✅ Website- en webshop development mét vertaling

✅ Vindbaarheid verhogen met 360-tours

We werken met een mix&match principe waarbij we een prijskorting hanteren per extra dienst. Benieuwd?

Potentieel meten met een marktanalyse

Benieuwd of jouw bedrijf mogelijkheden heeft in één of meerdere buitenlandse markten? We maken een compacte tot een uitgebreide analyse van de concurrentie, markt en potentie. We werken hiervoor samen met lokale partners om transparant de marktpotentie te ontdekken.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor Offyce een gehele marktanalyse gemaakt in Boedapest met effect. Zo zit het merk nu in Boedapest mét een sale en een volledig nieuwe afzetmarkt.

Mogelijke partners vinden met prospectie

Verkoop je producten of diensten? Of wil je een nieuw product of dienst lanceren? We gaan op zoek naar mogelijke leveranciers of partners om jouw business een boost te geven.

Ze werken we zelf met lokale partners in Hongarije, Duitsland, Nederland en zoveel meer.

Bekijk de Engelse saleswebsite van Offyce

Website- en webshop development mét vertaling

Websites en webshops ontwikkelen doen we wekelijks. We bouwen snel een gebruiksvriendelijke website of webshop met een duidelijke User Experience én doel in het achterhoofd.

We vertalen daarnaast bestaande websites om meerdere versies te hebben die goed scoren in de zoekmachine van het land waar je wenst te scoren. We doen een geheel zoekwoordenonderzoek en schrijven conversiegerichte teksten in verschillende talen met behulp van lokale partners.

Bekijk de nieuwe webshop van Heroad

Vindbaarheid verhogen met 360-tours

Een 360-tour is een volledige tour van jouw zaak. We maken een volledige scan die volledig integreerbaar is in Google Maps. Dit zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid in Google, maar staat je toe te werken aan jouw Employer Branding.

We hebben reeds voor diverse organisaties waaronder een showroom in badkamers. Op moment van schrijven, zorgde dit al voor meer dan 1000 extra bezoekers per maand en tientallen extra verkopen.

Bekijk onze website voor 360-tours

Wat zeggen klanten over ons?

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Jouw bedrijf in het buitenland?

We bespreken graag de mogelijkheden en maken een offerte op maat op.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.