Maximaliseer jouw brand identity

Brand identity, ofwel de positionering van jouw merk, is onlosmakelijk één van de basisbouwstenen voor een sterk merk. Zeker in deze digitale, disruptieve tijd.

Doel: Verhoog jouw brand awareness

Om de merkbekendheid te verhogen, moet je eerst weten hoe bekend jouw brand is in de markt. Hoe herkenbaar is jouw merk? Hoe top-of-mind is het? Daarom starten we altijd met een analyse van jouw merk, concurrenten, sector én relevante trends.

We maken een Plan van Aanpak met concrete acties en KPI’s (Key Performance Indicators ofwel doelstellingen) en gaan aan de slag om jouw brand awareness aanzienlijk te verhogen. We maximaliseren jouw visibiliteit en geloofwaardigheid.

Check zeker onze case van Glazoo en hoe we te werk gaan.

Brand Awareness verhogen Revaio

Case Glazoo

Glazoo

Digital marketing Strategie

Gemiddelde Return On Ad Spend (ROAS) van 5,7!

Bekijk case
Glazoo homepage

#1 Transparant communiceren met een brand archetype

Een brand archetype is dé manier om intern en extern op een duidelijke manier te communiceren. Aan de hand van jouw merk, bepalen we een archetype dat bij jou past. Zo heb je een zicht op jouw imago en hoe je eruit kan springen in de markt.

Brand archetype bepalen communicatie merk

#2 Bepaal jouw ideale doelgroeppersoon met een persona

Een persona vertegenwoordigd jouw ideale doelgroeppersoon. Bestaat jouw merk al geruime tijd? Dan baseren we jouw persona aan de hand van data waaronder Google Analytics, Facebook Pixel, zoekgedrag van jouw bezoekers en andere relevante data.

Bestaat jouw merk net of nog niet? Dan zoeken we jouw ideale doelgroeppersoon aan de hand van de markt, concurrenten en trends om jouw doelgroep te kennen en marktaandeel te winnen.

Persona bepalen bedrijf

#3 Ontdek welke waarden jouw persona belangrijk vindt met de Value Journey

Elke bezoeker legt een bepaalde weg af waarbij hij op zoek gaat naar waarde. Een trigger die hem of haar aanzet om verder jouw merk te ontdekken. Dit gaat als volgt:
• Stap 1 Awareness: Jezelf voorstellen
• Stap 2 Engage: Interesseer jouw bezoeker
• Stap 3 Subscribe: Laat jouw bezoeker terugkomen
• Stap 4 Converse: Maak van een bezoeker een klant
• Stap 5 Exitement: Beloon jouw klant voor zijn loyaliteit
• Stap 6 Ascend: Cross-selling, korting, …
• Stap 7 Advocate: Laat jouw klant ervaring delen
• Stap 8 Promote: Maak ambassadeurs van je klanten

Vind nu wat ertoe doet bij jouw doelgroep en win klanten!

Value Journey strategie

#4 Verrijk jouw doelgroep met de roadmap van de Moderne Customer Journey

Van een bezoeker die jouw merkt nog niet kent tot een brand ambassadeur. Breng in kaart hoe jouw doelgroep jouw merk leert kennen en waarderen, wat zijn surfgedrag is, hoe jouw reputatie een invloed heeft, wat de rol is van een conversiegerichte pagina tot hoe je van klanten ambassadeurs maakt.

Heel deze weg analyseren we en brengen we concreet in kaart hoe je hier strategisch op kunt inspelen.

Moderne Customer Journey

#5 Bepaal jouw communicatiestijl met de tone of voice

Nu de persona, gematchte archetype en klantenreis duidelijk is, kunnen we bouwen aan een visueel merk met een hoger marktaandeel. Om vlot te communiceren, is een duidelijke tone of voice noodzakelijk. Op welke manier communiceer je? Is dit eerder humoristisch of toch zakelijk? Welke kleuren, visuals en soorten teksten spreken jouw doelpubliek aan?

Aan de hand van ons strategisch onderzoek vinden we de tone of voice van jouw onderneming.

Communicatie bepalen met tone of voice

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Overtuigd dat jouw brand identity extra aandacht verdient?

Contacteer ons snel voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.