Duurzaam ondernemen

Van duurzame oplossingen tot tevreden medewerkers. Wij gaan voor 100% tevredenheid.

Lees meer

MVO audit

Duurzaam Ondernemen

Sustainable Development Goals

Employer Branding

Zorg dragen voor onze planeet en voor de mens. Bedrijven willen meer en meer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat loont. Uit verschillende studies blijkt dat mensen op zoek gaan naar bedrijven die zich inzetten voor mens en natuur. Jammer genoeg zijn er veel bedrijven die zich voordoen als verantwoord, maar dit niet zijn. Het kan natuurlijk ook dat je MVO wilt inzetten, maar dat je geen idee hebt van de prijzen en mogelijkheden.

Inspireren om duurzaam te ondernemen

Revaio wil zoveel mogelijk bedrijven inspireren om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Ten slotte hebben we maar één planeet en moeten we er zorg voor dragen. MVO hoeft trouwens niet duur te zijn. Een andere server, dunnere papieren, werknemers die met de fiets komen. Dat kan al het verschil maken.

Zo kan je als bedrijf ISO-certificaten behalen. Klanten zien dat je bepaalde normen haalt en bijdraagt tot een betere wereld.

MVO-audit

Om zoveel mogelijk kansen te grijpen, hebben we een eigen methode ontwikkeld: de MVO-audit. We stellen een checklist op op maat van jouw bedrijf. Zo kan jij beslissen op welke vlakken je bedrijf en stakeholders nood hebben. We zijn altijd bereid om mee veranderingen op poten te zetten. Nadat je duurzame en innovatieve oplossingen hebt geïmplementeerd, kan je dit ook communiceren naar al je stakeholders. Betrek ze mee in jouw duurzame verhaal en bouw echt duurzame relaties op.

Employer Branding

Door niet enkel extern, maar ook intern te communiceren, werk je aan je Employer Branding. Studies tonen aan dat je werknemers actief moet betrekken bij het beleid en bij veranderingen. Werknemers worden zo productiever en functioneren als ambassadeurs. Ambassadeurs die mee jouw duurzame verhaal overbrengen naar (mogelijke) klanten.

Case AvaRu

We geven graag een voorbeeld om MVO en Employer Branding kracht bij te zetten. Voor de stad Geel mocht Stijn Belmans, oprichter van Revaio, een duurzaam platform opstarten: AvaRu. AvaRu bestaat uit de samengestelde woorden ‘Afval’ en ‘Reductie’. AvaRu heeft als doel om handelaren te overtuigen hun etenswaren te schenken aan sociale organisaties. Zo hebben winkels een pak minder overschotten en kunnen sociale organisaties eten doneren aan mensen die het nodig hebben. Dit platform draagt niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar versterkt ook het imago van de initiatiefnemer.

Case AvaRu

AvaRu

Duurzaam ondernemen

20+ handelaars die interesse tonen om voedselverspilling tegen te gaan.

Bekijk case
AvaRu project voedselverspilling

Wat zeggen klanten over ons?

We scheppen zelf niet graag op. Daarom vroegen we aan klanten wat ze van Revaio vinden.

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Onze richtprijzen

Revaio staat voor transparantie. Daarom werken we met abonnementen. Zo weet je vanaf het begin hoeveel onze diensten kosten. Je betaalt nooit te veel, geloof ons ? Op deze manier willen we een duurzame relatie met je aangaan.

Per maand

Per jaar

2503000

Richtprijs per maand - Excl. btwRichtprijs per jaar - Excl. btw

Vraag offerte aan

Wat bieden we aan?

  • Stakeholders analyseren

  • MVO-benchmarks uitvoeren

  • Systemen automatiseren

  • Gespecialiseerde trainingen

  • Certificeringen bepalen

  • Maandelijkse rapportages

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.