Jouw persoonlijke e-commerce partner

Een sterke strategie en persoonlijke begeleiding bij de uitrol maken jouw webshop rendabel op lange termijn

Lees meer

Persoonlijke aanpak

Digitale strategie

Tientallen jaren ervaring in webshops

Het belang van een optimale webshop

Cijfers liegen er niet om: E-commerce was in 2019 goed voor 31% van de omzet van handelaars. In 2020 stijgt dit cijfers naar bijna 50%! Een ongelofelijk cijfer, maar volgens onderzoek zijn er te weinig e-commerce webshops die opboksen tegen internationale spelers. Zorg voor een duurzame rendabiliteit op lange termijn en werk een optimale digitale strategie uit die jou bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Kijk maar naar een webshop van onze klant. Tot voor kort had deze bloemenzaak geen webshop en moest het de deuren sluiten. Nu halen ze 65% van hun omzet via een webshop.

Bloemenzaak klant e-commerce partner

Een ijzersterke strategie om concurrenten te verslaan

Wij helpen bedrijven om een goede strategie en processen uit te bouwen en hen te begeleiden bij de uitrol. Dit gaat veel verder dan de pure webshop, maar gaat wel om duurzame, digitale strategie die op langere termijn de klant kan binden.

Wij voorzien digitale strategie op maat van het bedrijf: wat is gezien de specifieke situatie de beste manier om aan een digitale aanwezigheid te werken zodat het een mooie aanvulling kan zijn? We helpen van het begin met het denkproces tot de effectieve uitrol. Dit gaat onder meer over strategiebepaling waaronder het ontwikkelen van een ideale doelgroeppersoon, Moderne Customer Journey, business in kaart brengen en het bepalen van effectieve communicatie.

Oplossing e-commerce webshop

Een webshop die aanzet tot kopen

"As we increasingly live digital lives, we compensate this with human contact and intimate experiences" – Marian Salzman

Van zodra er een stevige digitale strategie is, gaan we een stap verder en zorgen we voor een optimale beleving. Hier nemen we de User Experience of UX onder de loep. Daarnaast monitoren we de conversies en gaan we aan de slag om meer verkopen te realiseren door middel van conversieoptimalisatie. Hierbij onderzoeken we wat klanten echt belangrijk vinden zodat ze sneller hun weg naar een aankoop vinden.

Conversieoptimalisatie webshop

Logistieke optimalisatie om u tegen te zeggen

Een even belangrijk onderdeel om jouw webshop te laten renderen, is het optimaliseren van de logistieke flow. Hierbij bekijken we alle concurrentiële voordelen die logistiek kan bieden om jou brand op de kaart te zetten. We nemen de behandeling van bestellingen onder de loep van picking over verpakking tot verzending. Zo maken we de klantenervaring nog unieker van A tot Z.

Logistieke optimalisatie e-commerce

Digital marketing met overtuigende KPI’s

Nu alle belangrijke zaken van jouw webshop geoptimaliseerd zijn, is het tijd om actief nieuwe klanten te vinden. Hoe? Via social media, zoekmachines waaronder Google, maar ook influencer marketing. Wij maken een ideaal marketingplan op en monitoren constant voor het hoogste rendement.

Bonomi Koffie samenwerking influencers

Duurzaam ondernemen als troef

Last, but not least checken we of jouw webshop voldoet aan alle duurzame standaarden. Hoe zorgen we voor een duurzamere flow en wat is de win voor jou? Van Sustainable Development Goals tot duurzaam ondernemen in het algemeen, wij helpen je verder.

Duurzaam ondernemen webshop

Hoe gaan we te werk?

"The best way to get things done, is to begin."

Alles begint met een brainstorm met de klant om te achterhalen wat hun doelen, middelen, redenen zijn om een digitale strategie te willen nastreven
Hierop tekenen wij (als architecten) een volledig plan.

Dit plan gaan we ontwikkelen en uitrollen samen met de klant via verschillende touchpoints met de klant zodat de klant zich betrokken voelt (every step of the way). Denk maar aan:
- Het ontwikkelen van de webshop:
- Operationele uitrol;
- Contracten met partners indien nodig:
- Procedure/processen uitschrijven:
- Testen en blijven testen;
- Marketing plan uitrollen;
En nog zoveel meer.

Werkzaamheden e-commerce partner

Voor wie is dit van toepassing?

"No niche is too small if it's yours."

We richten ons voornamelijk op start-ups en KMO's. Op deze manier kunnen we sterk en snel samenwerken om tot een optimaal resultaat te komen.

Doelgroep e-commerce

Het Revaio-Team

Interesse in het starten of optimaliseren van jouw webwinkel?

Wij leren jouw onderneming graag kennen om een aanbod op maat te creëren.

Contacteer ons nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.