Onze referenties en resultaten in een notendop

Van een adviserende rol tot kickass marketing, we hebben alles in huis om jouw project onder handen te nemen.
Benieuwd welke projecten Revaio zijn gepasseerd?

Lees meer

Klanten die steevast voor ons kiezen

Glazoo logo
iXL Hosting logo
Vimexx logo
Venture Campus
Cravat Events
Belgian Brewer Trails
Complianced

Resultaat 1: Organische boost door middel van internationale vermeldingen

Voor een Apple nieuwswebsite contacteerden we influencers en bloggers met als doel internationale bekendheid. Met succes! Maar liefst 12 nationale en internationale magazines schreven over onze klant.

Mentioned ANV

Resultaat 2: Promotie push-users

Voor een andere klant realiseerden we in 2 maanden tijd 500 extra gebruikers die pushmeldingen via Google Chrome willen ontvangen. Dit is een extra middel om bepaalde nieuwsfeiten over jouw bedrijf bekend te maken.

Pushberichten promotie

Resultaat 3: Omzetstijging van 80%

Voor een webwinkel in ondergoed realiseerden we een omzetstijging van 80% waarbij de maandelijkse vaste kosten zakten met 25%. Een win-win situatie. Dit door middel van conversieoptimalisatie, social media en Google Ads.

Ondergoedzo omzetstijging

Resultaat 4: Social media conversies verhoogd met 35% per maand

Voor een digitale klant zetten we Google Ads en social media op. Dit via Facebook, Instagram en LinkedIn. We

Social media resultaten

Resultaat 5: Social media volgers verhoogd met 5% per maand

Sinds het Instagram account van onze klant amper 100 volgers had, hebben we dit aantal op enkele maanden tijd x200 gedaan. Hoe we dit doen? Voornamelijk door het analyseren van de markt, in te spelen op trends en te posten wat fans echt willen lezen/zien.

Bereik social media verhogen

Onze cases in één oogopslag

Toon alleen cases in

Alles Communicatie Development Digital marketing Duurzaam ondernemen Eigen merk Strategie

Benieuwd welke websites, projecten en tools we in-house hebben?

Als digitaal bureau met specialisaties in MVO en marketing, engageren we ons om gaten in de markt te ontdekken en erop in te spelen. We willen een aanbod creëren op maat voor elke bezoeker en klant. Benieuwd welke de merken van Revaio zijn? Ontdek ze hieronder!

Incassobureau Collect24

Development Eigen merk

Een pre-incasso én incassobureau op maat

Bekijk case
Collect24-app-incassozaak-bekijken-1006x1024

WPsnelheid

Eigen merk

Versnel jouw website tot het maximum.

Bekijk case
WPsnelheid home

Klanten aan het woord

Laat u overtuigen door de ervaringen van onze klanten.

Hij heeft onze website gemaakt, die er erg goed uitzag. Stijn reageert snel en de meetings waren gewoon hartstikke leuk. Hij is altijd vrolijk. Aanrader!

Pieter Herings

Pieter Herings

Wadify

Zeer tevreden over de aanpak van Stijn. Heeft voor ons een mooie website gemaakt. anythingels.eu Hij volgt kort op, komt zelf met oplossingen en is een zeer aangenaam persoon om met samen te werken! Top!

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

BVM Finance / Anything Els

Heel prettig samengewerkt met Revaio. Stijn is snel in reactie en vlot in verbeteringen doorvoeren. Met een frisse nieuwe website als resultaat: vso-beoordeling.nl. Enorme aanrader!

Martin Kleijwegt

Martin Kleijwegt

Sauladvocaten

Super communicatie en heldere prijs, aanradertje!

Raoul te Niet

Raoul te Niet

HorecaHero

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Om maar direct met de deur in huis te vallen: Revaio is top! Een jaar geleden heeft Stijn onze website sneller gemaakt en sindsdien werken we samen om de website steeds beter te maken. Revaio heeft de kennis in huis, ze reageren supersnel en denken met je mee. Zo komt Stijn regelmatig zelf met verbeterpunten waar je echt wat aan hebt. Geen gladde praatjes, maar echt het beste met je (website) voor hebben.

Jeroen Kruissen

Jeroen Kruissen

Preventieshop

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Stijn heeft ons geholpen met het sneller maken van onze website. Dat is ruimschoots gelukt! De site is qua laadsnelheid snel te noemen. De communicatie met Stijn heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt snel op mails gereageerd en eventuele problemen m.b.t. de site worden snel opgelost.

Peter de Kok

Peter de Kok

De Contentbank

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Mijn samenwerking is uiterst goed bevallen. Het was een echte samenwerking, aangezien het om het maken van een website ging. Goede en heldere communicatie. fijn!

Esther Boers

Esther Boers

Comppassion

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Van een minimale- naar maximale score binnen enkele uren voor Docentenplein en Totaalbesparen. Hartelijk dank voor het snelle en voortreffelijke werk aan onze website. Dit komt de gebruikerservaring zeker ten goede!

Frederik Schulte

Frederik Schulte

Totaal Besparen

De snelheid van Zwembadshop.com is een stuk verhoogd dankzij Revaio. Goede uitleg over de werkzaamheden gekregen plus een aantal concrete tips om bij onze hosting mee aan te kloppen.

Dennis Visschedijk

Dennis Visschedijk

Epic Media

Onze website was enorm traag, door een snelheid optimalisatie traject werd de website aanzienlijk sneller ook heeft de website doordat deze door google een betere ranking kreeg hierdoor meer bezoekers gekregen.

Kevin Fledderman

Kevin Fledderman

Brandsfactory

Benieuwd naar nog meer resultaten?

Neem contact met ons op.

Contact

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.