Stage lopen bij
hét meest gevarieerde marketingbureau?

Ontdek alle merken van Revaio en testimonials van stagiairs.

Lees meer

Onze grootste merken 🤩

Studio Perspective - webshop duurzaam interieur
elektrische steps platform
Offyce.nl

Waarom
stage lopen bij
Revaio? Wel:

🔥 Een kleinschalige onderneming mét eigen functie. Word jij onze nieuwe intern-COO of -CMO?

🔥 Wil je aan de slag met social media? Of liever een website maken? Ben je meer een videoman/-vrouw voor onze merken? Bij ons vul je zelf jouw functie in.

🔥 Iets extra voor jouw harde werk? Uiteraard! Maar dat vertellen we tijdens een stagegesprek ;-)

Ready? Set. Go! Klaar om onze
merken & klanten uit te lichten? 🎬

Van een eigen webshop in duurzame meubels, het grootste e-step platform van de BeNeLux tot onze eigen marketing klanten. Bij Revaio willen we enkel de best practices gebruiken om nog sterkere merken te creëren.

Bekijk een montage voor Elektrische-Steps
Youtube Shorts Elektrische Steps

Stagiairs over hun topstage bij Revaio
(althans, dat zeggen ze zelf)

Bij Revaio is werken echt een plezier! Je krijgt de kans om aan diverse projecten te werken waardoor je echt kunt groeien. Wat zo geweldig is, is het warme team waar je in terechtkomt. Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en soms wat mankementen, maar dat maakt juist dat we elkaar perfect aanvullen. Als stagiaire bij Revaio ben je echt onderdeel van het team en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Je zult merken dat je je snel thuis voelt en met plezier bijdraagt aan de doelen Revaio.

Arne Houbrechts

Arne Houbrechts

Intern Revaio

Ik wilde mijn dankbaarheid uiten voor de kans om stage te lopen bij Revaio. De afgelopen week was een hele ervaring en ik heb veel geleerd over het werken in een dergelijke ‘industrie’. De uren die ik bij Revaio heb doorgebracht hebben mij een beter beeld gegeven van wat ik in de toekomst kan verwachten. Uw personeel was gastvrij en behulpzaam en liet me zien wat ik zou kunnen bereiken als ik een carrière in deze sector zou nastreven. Tijdens mijn stage heb ik waardevol inzicht gekregen in veel onderwerpen. Uw leiderschap en bereidheid om mij dingen te laten zien maakten dit tot een positieve en interessante ervaring. Bedankt dat ik mocht observeren en meewerken aan verschillende projecten en vergaderingen (en natuurlijk veel leuke dingen mocht doen!) Ik waardeer de tijd, kennis en adviezen die u met mij hebt gedeeld. Deze stage heeft mijn interesse vergroot om me verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Ik wens u en het hele team veel succes, en misschien zien we elkaar in de toekomst weer.

Delia Luca-Ana

Delia Luca-Ana

Kijkstage Revaio

Stage lopen bij Revaio was als een avontuurlijke reis door de wereld van marketing, waar ik de vrijheid kreeg om mijn creativiteit te uiten, mijn skills te ontwikkelen en mijn stempel te drukken op diverse uitdagende taken. In dit kleine maar dynamische bureau ontdekte ik dat de grootte van een team niet uitmaakt, maar de impact die je kunt maken. Revaio gaf me de kans om mezelf te ontplooien, met gevarieerd werk dat me keer op keer enthousiast maakte. Hier heb ik geleerd dat in een inspirerende omgeving, de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je met passie en inzet een wereld van verschil kunt maken!

Stan Segers

Stan Segers

Intern Revaio

Klaar om ons team te versterken? 🙌

Stuur ons een mailtje en dan hopen we jou binnenkort te verwelkom!

Ik wil stagiair worden!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.