Strategische marketing mét resultaat?

Jouw duurzame partner geeft niet zomaar zijn woord, maar vooral een daad.

Lees meer

Voor KMO's die gaan voor resultaat

Constante opvolging en monitoring

Een Rev A(ll)-I(n)-O(ne) pakket

Snel schakelen dankzij ons brede netwerk

Waarom kies je voor Revaio als zakenpartner?

Revaio is niet zomaar een bedrijf met enkele werknemers. We rekenen dagelijks op een heel netwerk van experts die ons ondersteunen in het verbeteren van resultaten van klanten. Naast onze in-house expertise in digital marketing en strategie, hebben we experts in bedrijfsfotografie, evenorganisatie en meer.

JNGL Instagram influencer marketing

Welke diensten zitten inbegrepen in het Rev A(ll)-I(n)-O(ne) pakket?

Uiteraard is elke dienst op maat voor jouw organisatie en bieden we nog veel meer aan op aanvraag.

Marktexpertise

Ontdek onze expertise in meer dan 10 toonaangevende merken in diverse sectoren.

Trainingen

Van digitale innovaties tot KPI's evalueren. ROI verzekerd!

Veelgestelde vragen

Stap 1: kennismaking

Starten doen we met een eerste kennismaking om alle noden in kaart te brengen. Wat zijn jullie doelstellingen? Hoe passen medewerkers in dit verhaal? Op welke manier passen wij in de te behalen doelstellingen?

Stap 2: Markt- en concurrentieverkenning

Met alle informatie uit de eerste sessie, gaan wij aan de slag om een rapport op te stellen met een analyse van de markt, concurrenten en trends. We brengen in kaart waar jouw organisatie zich bevindt en naar welke kant het moet schuiven om de doelstellingen te behalen.

Stap 3: Ontwerpen digitale strategie in overleg

Nadat alle data in kaart is gebracht, ontwikkelen we in samenwerking een digitale strategie. Wat is de ideale doelgroeppersoon (persona)? Hoe ziet de moderne Customer Journey eruit? Hoe communiceer je intern en extern (archetype) en hoe kan de communicatie geoptimaliseerd worden?

Stap 4: Technisch klaarmaken van alle tools en start

Nu we duidelijk weten wat we van jouw bedrijf kunnen verwachten en hoe wij aan de slag gaan, maken we de omgeving technisch in orde. We maken alle data trackbaar en analyseerbaar. Dit gehele proces sturen we continu bij voor de beste resultaten.

Waarom klanten kiezen voor Revaio?

Revaio heeft tijdens een intake-gesprek goed geluisterd naar onze noden en binnen de beperkingen van ons budget een duidelijk actieplan opgemaakt. Ondanks dat we elkaar nooit fysiek hebben kunnen ontmoeten tijdens deze COVID-19 periode verliep de communicatie heel erg vlot. Het was zeker een aangename samenwerking!

Onze webshop is sterk gestegen in de Google rankings door de SEO optimalisatie die Revaio heeft uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een verhoogd aantal organische bezoekers op onze website. Vooral de groei aan nieuwe backlinks heeft hier sterk aan bijgedragen! Zo ook de Google Ads als Facebook campagnes. Dit heeft zeker geleid tot een verhoging in het aantal conversies via onze website.

Ook met het opzetten van alle nodige tools hebben we de nodige hulp gekregen. Revaio is steeds zeer behulpzaam geweest en heeft telkens getracht ons te helpen bij mogelijke hindernissen.

Pieter & Valérie

Pieter & Valérie

Glazoo

Nu we enkele maanden samenwerken aan het product Waterdroom, zou ik je willen bedanken voor de professionele ondersteuning en de fijne samenwerking die ik tot nu toe heb mogen ondervinden. Je hebt innoverende voorstellen, je denkt mee met je klant en dit steeds in zijn voordeel. En heel belangrijk je hebt geduld met een digi analfabeet. Ben ervan overtuigd dat we samen een mooi product op de markt gaan zetten. Ik zou je willen aanraden aan anderen maar ben tevens bang dat je dan te weinig tijd gaat krijgen. Top firma en top kerel.

Marc Van Dun

Marc Van Dun

Waterdroom

Revaio is een top organisatie welke absoluut succes boekt voor jouw onderneming op internet marketing gebied door gestructureerd en vooral belangrijk vanuit een duidelijk plan en visie te werk te gaan. Absoluut een aanrader en een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken!

Tom Denkers

Tom Denkers

Vimexx

Stijn is met Revaio onze held op gebied van online marketing. Hij onderhoud zelfstandig onze Facebook pagina, maakt doelgerichte advertenties en werkt aan de hand van duidelijke doelen.

Daniel Jan van Oudheusden

Daniel Jan van Oudheusden

iXL Hosting

Perfecte hosting en service! Revaio reageert zeer snel en lost alles direct op. Wat mij betreft is Revaio een zeer professionele hostingpartij voor de wat serieuzere webshops. Hier word je niet als een nummer behandeld.

Dimitri van Leerdam

Dimitri van Leerdam

https://www.foxreclame.nl

Wat omvat het Rev A(ll)-I(n)-O(ne) pakket?

€O.T.K.

Prijs op maat van elke organisatie

Contacteer ons

Geniet van:

  • Strategische positionering & monitoring

  • Toegespitste (digital) marketing per doel

  • Ontwikkeling van conversiesites, landingspagina's, ...

  • Performante, waterdichte hosting voor elke oplossing

  • (Bedrijfs)fotografie voor social media, affiches, brochures, events, ...

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.