Duurzame groeistrategieën

Ben je klaar voor een frisse kijk op succes? Zoek je zowel praktische begeleiding als de motivatie om daadwerkelijk in actie te komen?

Lees meer

Analyse bedrijfsactiviteiten

Strategie mét doelstellingen

Time management

Automatisatie & internationalisering

Wij staan voor je klaar om de juiste begeleiding en stimulans te bieden om je groei echt te versnellen. Met onze uitgebreide ervaring in het begeleiden van talloze merken van start-up naar volwassenheid, begrijpen we precies wat nodig is om daadwerkelijk te groeien en de start-up fase achter je te laten. Als je klaar bent om naar het volgende niveau te gaan, zijn wij de juiste partner voor jou.

Strategie & positionering

Op zoek naar een strategie met een heldere visie voor alle stakeholders? Of zelfs een eenvoudige strategie-oefening om iedereen op één lijn te krijgen? Dan zijn wij de juiste partner voor jou.
? We starten met het evalueren van onze huidige missie & visie, kernwaarden, prestaties en toekomstplannen.
? Onderzoeken hoe onze strategie wordt geïmplementeerd bij alle stakeholders en welke aanpassingen nodig zijn.
? Versterken van onze strategie met behulp van diverse tools zoals een brandarchetype, matrix en het business Model Canvas.
? Communiceren van onze strategie op een duidelijke manier naar alle stakeholders met heldere doelen en mogelijke incentives.

Strategie & marktpositionering consulting

Disruptieve innovatie

We staan voor belangrijke overwegingen om de groei van jouw organisatie te bevorderen. Eerst onderzoeken we welke verdienmodellen het meest geschikt zijn voor jouw organisatie met het oog op duurzaam succes.

Vervolgens richten we onze aandacht op de transformatie van jouw merken naar marktleiderschap door middel van innovatie. Dit omvat strategische benaderingen om jouw merken te onderscheiden en aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Verder kijken we naar hoe geavanceerde technologieën zoals AI kunnen worden ingezet voor automatisering waardoor efficiëntie wordt vergroot en schaalbaarheid wordt gerealiseerd. Deze technologische aanpak kan de basis vormen voor verdere groei en concurrentievoordeel.

Disruptie in de markt consulting

Verduurzaming & SDG’s

Op zoek naar manieren om jouw bedrijf te verduurzamen? De Verenigde Naties vereisen dat alle overheden en bedrijven tegen 2030 hun CO2-uitstoot met 50% verminderen en tegen 2050 CO2-neutraal zijn. In dit SDG traject focussen we op de volgende aspecten:
? Evalueren van de huidige mate van naleving van duurzame doelstellingen.
? Opstellen van een jaarlijks plan om een select aantal SDG's aan te pakken.
? Stakeholders enthousiasmeren om samen deze doelen te bereiken.
? Rapporteren van deze doelstellingen in een duurzaamheidsverslag.

SDG's consulting en duurzaam consultant

Internationale marktverkenning

Ambieer je een groter marktaandeel in andere Europese landen of zelfs daarbuiten? Of merk je dat je al een marktaandeel hebt, maar dat de groei stroef verloopt? Mijn ervaring omvat de uitbreiding van merken in verschillende landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Zweden.
In internationale trajecten volg ik doorgaans deze stappen:
? We starten met een grondige analyse van het huidige marktaandeel, concurrentie, trends en klanten, om inzicht te krijgen.
? Op basis daarvan onderzoeken we potentiële nieuwe markten die interessant kunnen zijn.
? Vervolgens stel ik een nieuwe marktanalyse op met mogelijke cijfers voor de beoogde markt, rekening houdend met het beschikbare budget en de tijd.
? Daarna plan ik afspraken met mogelijke leveranciers om te verkennen wat haalbaar is.
? Nadat de logistieke uitbreiding en eventuele taalaanpassingen zijn opgezet, richten we onze aandacht op salesmogelijkheden. Bij voorkeur voer ik diepte-interviews uit voor kwalitatieve analyses.

Internationalisering consulting

Nood aan een duurzaam groeistrategie?

We maken graag kennis met jou om te kijken naar de mogelijkheden.

Contacteer ons nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.